HCL.HR

Iduće godine razotkrivamo misterij u The Last Case of Benedict Fox

Stjepan Fikter 14.06.2022.   •   0 komentara


Borba protiv demona, različite zagonetke, metroidvania stil istraživanja i interesantni vizuali čine The Last Case of Benedict Fox zanimljivim slučajem za riješiti.

Ljubitelji metroidvania igara trebali bi na oku držati The Last Case of Benedict Fox koji izgleda obećavajuće, ne samo zbog vizualne strane nego i zbog naglaska na priču koja će nas dočekati. Pogotovo ako vas privlače nadnaravni misteriji, jer ovo nipošto nije obični slučaj.

Benedict Fox vodi nas u neobični svijet koji neće biti proceduralno generiran, a strukturom spada u već spomenuti metroidvania stil. Uz istraživanje i rješavanje zagonetki, radnja će se vrtjeti oko tajnih organizacija, zabranjenih rituala i naravno – hladnokrvnih ubojstava.

Junak ovog platformera imat će i suputnika Companiona, odnosno demona koji je vezan uz njga. Upravo će on omogućiti istraživanje umova nedavno preminulih osoba kako bi dobili posljednje “svjedočenje”. Kako je to obično slučaj, takvo istraživanje vodi nas u nadrealne svjetove u kojima sjećanje, emocije i traume dobiju fizičku formu i postaju protivnici.

Borba je također značajan element igre u kojoj će Companion također biti od pomoći. Kombinirajući vatreno naoružanje uz demonske vještine, moći ćemo koristiti i okruženje u našu korist. Istraživanje ovog slučaja počinje u proljeće 2023. godine kad The Last Case of Benedict Fox stiže na PC i Xbox Series platforme uz mogućnost igranja od prvog dana na Game Passu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?