HCL.HR

Iduće godine učimo obnavljati rekreacijska vozila u RV Renovationu

Stjepan Fikter 20.08.2020.   •   4 komentara


Nizu različitih simulatora i igara koje to žele biti, pridružit će se i RV Renovation kako bi mogli naučiti obnavljati pokretne kamperske kućice.

Zoranov najdraži izdavač PlayWay S.A. iduće godine dodatno širi ponudu igara jer je najavljen RV Renovation – naslov u kojemu ćemo kupovati stare pokretne kamperske kućice kako bi ih mogli obnoviti. No, za razliku od simulacije frizeraja i autopsije, ova igra čak i liči na nešto konkretno.

Tako ćemo imati prilike sa smetlišta kupiti nečije odbačene snove i pretvoriti ih u najbolju kamp prikolicu ikada. Kako je riječ o specifičnom vozilu u kojemu se može i živjeti, neće se morati samo pobrinuti za vanjski dio što uključuje i sređivanje motora, nego će se i unutrašnjost moći srediti po vlastitom ukusu.

Za one igrače koji nemaju mehaničkih vještina, moći će se platiti i mehaničar kako bi riješio tehničku stranu dok ćemo se mi onda igrati s vizualnom. Doduše, ostaje nepoznanica što ćemo raditi nakon sređivanja vozila jer ne bi htjeli ga parkirati u prirodu i ostaviti da opet propadne.

To ćemo saznati iduće godine jer RV Renovation nema točan datum izlaska, no barem možete biti sigurni što će biti jedan od serijala na našem YouTube kanalu u 2021. godini. Ako se u međuvremenu ne ispostavi da je tvrtka PlayWay zapravo neka izmišljena firma za pranje prljavog novca i sve igre koje najavljuju zapravo nikad neće biti napravljene. I to je moguće.

Komentari (4)

  • Gamingground

    20.08.2020 - 16:33

    Kad sam vidio sliku mislio sam evo ga, Breaking Bad igra 🙁

    • SeaNN

      @Gamingground, 21.08.2020 - 01:44

      Hahah nazalost sam i ja to pomislio nadam se da ce ubacit nekakav easteregg na bb

  • Apocalypse4987

    20.08.2020 - 18:03

    Ovo čak i izgleda zanimljivo, koliko vidim ima tona opcija. Dok čekam ovo mogu nešto drugo odigrat iz IZLOGA

  • Duanador

    20.08.2020 - 22:36

    Zanimljivaa igra za ubiti malo vremena.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?