HCL.HR

Hladni rat počinje se zagrijavati u strategiji Regiments

Stjepan Fikter 27.07.2022.   •   2 komentara


NATO i snage Varšavskog pakta uskoro će odmjeriti snage po njemačkim bojištima u nadolazećoj real time tactics strategiji Regiments.

Godina je 1989. i Hladni rat polagano dolazi do usijanja. Potpuni sukob započinje 16. 8. kad Regiments stiže na PC i tad ćemo moći birati između četiri frakcije koje čekaju na našu kontrolu. Tako će izbor vojne tehnike biti dostupan za američke snage i Zapadnu Njemačku na jednoj strani, a s druge strane stoji Sovjetski savez te snage Istočne Njemačke.

Regiments će nas odvesti na njemačka bojišta i to kroz real time tactics način igranja, odnosno jedinice ćemo kontrolirati po sustavu zapovjedništva vodova. To znači i kako nas očekuju sukobi na široj skali ratovanja – od probijanja linija, zvanja artiljerijske i zračne potpore pa do defanzivnih manevara i postavljanja pokretne obrane. Moglo bi se reći nešto kao kombinacija World in Conflicta i Wargames igara.

Ova strategija po izlasku sadržavat će samo single-player način igranja pa se najavljuje agresivna i kompetentna umjetna inteligencija kao i tri različita načina okršaja s raznolikim te dinamičnim ciljevima. Na terenu ćemo morati pokazivati i kreativnost jer će se u hodu morati prilagođavati dostupna vojna tehnika.

Isto tako, najavljuju se ugodne kontrole s kojima će biti lagano zapovijedati svim jedinicama, a tu su i gameplay mehanike koje simuliraju mehaniziranu borbu hladnoratovskih jedinica. Sve to bi trebali popratiti i kvalitetni vizualni efekti koji će oživjeti treći svjetski rat na našim ekranima.

Komentari (2)

  • extronusl

    27.07.2022 - 19:54

    Dobio sam vec odavno pristup igrici… mslm da se trebalo samo stavit na wishlist i posalju pristup…. sve u svemu zadovoljan sam s igricom i preporucujem svim fanovima rts zanra

    • mamojebac

      @extronusl, 28.07.2022 - 07:13

      Budem probao. Hvala za preporuku

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?