HCL.HR

Oznaka: Hladni rat

Otkriveno je kad Tiny Combat Arena polijeće prema Early Access programu

Stjepan Fikter 04.02.2022.

Stilizirano letenje u sim-lite naslovu Tiny Combat Arena bit će omogućeno od krajem mjeseca, no to će sve biti probni letovi jer igra prvo dolazi u Early Access program.

Pogledajte kakve ćemo lokacije posjetiti u misijama Call of Duty: Black Ops Cold War

Zoran Žalac 03.11.2020.

Ekipa Raven Softwarea otkrila je nekoliko novih detalja o misijama i lokacijama na kojima će se odvijati akcija u single-player kampanji novog Call of Dutyja.

HCL VideoProbao sam Call of Duty: Black Ops Cold War betu, bilo je mokro

Igor Belan 19.10.2020.

Open beta novog Call of Dutyja produžena je za jedan cijeli dan pa bacite oko na par mečeva multiplayera i provjerite što propuštate ako je odlučite ignorirati.

Službeno je otkriven Call of Duty: Black Ops Cold War

Zoran Žalac 26.08.2020.

Dočekali smo i taj dan – najavljen je sljedeći Call of Duty, nakon što su prethodno procurili gotovo svi detalji te igre.

Procurili su detalji priče iz Call of Duty: Black Ops Cold War

Zoran Žalac 25.08.2020.

Pojavio se opis prvog trailera za Call of Duty: Black Ops Cold War iz kojega doznajemo da će igra biti izravan nastavak na originalni Black Ops.

Prva slika za novi Call of Duty neobično je šarena

Zoran Žalac 21.08.2020.

Prva promotivna slika iz nadolazeće igre Call of Duty: Black Ops Cold War definitivno nije onakva kakvoj smo se nadali. Je li to nagovještaj da od igre možemo očekivati ista iznenađenja?

Potvrđen je Call of Duty: Black Ops Cold War, bit će otkriven iduće srijede

Zoran Žalac 20.08.2020.

Potvrđeno je kada nas očekuje premijerno otkrivanje sljedeće Call of Duty igre, kao i to da će ista biti smještena u eru Hladnoga rata.

Teaser za novu Call of Duty igru iskočio usred meča u Warzoneu

Igor Belan 09.08.2020.

Activision je krenuo s polaganim otkrivanjem novog Call of Dutyja koji bi se trebao odvijati u vrijeme Hladnoga rata, a najnoviji pokazatelj te tematike primjećen je usred jednog Warzone meča.

Proizvođač čipsa otkrio logotip nove Call of Duty igre

Zoran Žalac 27.07.2020.

Naziv sljedeće igre iz serijala Call of Duty potvrđen je, pazite sad, vrećicom čipsa marke Doritos. Kao što smo već ranije čuli, zove se Call of Duty: Black Ops Cold War.

Novi Arma 3 DLC paket vodi nas u vrijeme hladnoga rata

Stjepan Fikter 02.05.2019.

Prvi plaćeni sadržaj iz Creator DLC programa, vodi nas u Njemačku na do sada najveću mapu u serijalu gdje je pripremljeno 10 singleplayer misija i 17 scenarija za multiplayer.

Najavljena je igra (Project) I.G.I. Origins

Zoran Žalac 19.03.2019.

Napokon smo dočekali najavu treće igre iz serijala Project I.G.I., no ne veselite se previše – igrat ćemo ju tek za dvije do tri godine.

Hladni rat postaje vruć sukob u igri zvanoj ’83

Stjepan Fikter 13.03.2019.

S realističnim pristupom u napucavanju, nova igra ’83 prikazat će nam alternativnu povijest u kojoj je došlo do sukoba između NATO snaga i Varšavskog pakta.

HCL VideoZaigrao sam špijunsku komediju The Spy Who Shrunk Me i bilo je smiješno

Igor Belan 07.01.2019.

The Spy Who Shrunk me je još u Early Accessu, ali već sad izgleda dobro, igra se solidno, ima priču te glasovnu glumu i jedina je špijunska igra u kojoj smanjuješ ljude tajnom sovjetskom tehnologijom iz 80-ih. Evo kako se igra.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?