HCL.HR

Idućeg mjeseca igramo novu igru kreatora Tomb Raidera – Dream Cycle

Stjepan Fikter 30.07.2022.   •   3 komentara


Svijet Dreamlandsa uskoro je spreman za prezentirati svoje puno izdanje jer je otkriveno kad Dream Cycle izlazi iz faze early accessa.

U devetom mjesecu prošle godine po prvi put smo mogli zaigrati Dream Cycle, novi naslov iza kojeg stoji Toby Gard iliti kreator Tomb Raidera. Iako je i ovaj naslov akcijsko avanturističkog oblika s glavnim ženskim likom, Morgan Carter je ipak nešto drugačija od Lare kad je u pitanju ne samo akcija, nego i mjesto radnje.

Dream Cycle nam tako predstavlja Dreamlands, svijet inspiriran Lovecraftom u kojemu se tradicionalna i moderna oružja miješaju s različitim magijama. Od 8. 8. taj svijet bit će proširen s novim lokacijama jer tad igra izlazi iz early access programa.

Po dolasku 1.0 verzije, vidjet ćemo prerađen sustav težine koji će imati izazovnije zagonetke i kompleksnost lokacija umjesto samo podizanja protivničkih statistika. Naravno, tu su novi protivnici, oružja, magije te specijalizacije koje će omogućiti dodatne borbene vještine. Naći će se tu i novi sustav nagrada po završetku levela uz podosta sadržaja nakon završetka igre.

Komentari (3)

  • Tomislav88

    30.07.2022 - 10:45

    Moglo bi biti zanimljivo

  • Demon90

    30.07.2022 - 18:15

    Doda se na listu

  • SPGamerAzrael

    02.08.2022 - 11:44

    Ja ne znam tolika tehnologija a 90% developera zapelo u eri ps3… mislim nije mi grafika presudna ali koji vrag vise, ono sto su obecali na ps3 to sad igramo i to samo u HD rezoluciji…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?