HCL.HR

Idućeg mjeseca rješavamo prometne izazove i probleme u Transport Fever 2

Stjepan Fikter 07.11.2019.   •   1 komentara


1850. godine nije bilo previše problema u transportu no kako budu godine prolazile, Transport Fever 2 tražit će stvaranje prijevozničkog imperija putem zemlje, vode i zraka.

Svi igrači koji vole provoditi vrijeme u povezivanju virtualnih gradova te uz to graditi prijevozničku infrastrukturu i biti u financijskom plusu, od 11. 12. 2019. to će moći raditi u Transport Feveru 2. Kako je u pitanju naslov koji se proteže preko zemlje, vode i zraka, u ovome nastavku dočekat će nas preko 200 vozila iz Europe, Amerike i Azije.

Kao i u ostalim sličnim menadžerskim naslovima, osim izgradnje prijevozničkog imperija, morat će se misliti na logističke probleme koji kreću od 1850. godine i naravno, pokretati ekonomiju kako bi bili u financijskom plusu. Uz mogućnost slobodnog igranja, bit će dostupne i tri kampanje za koje razvojni studio kaže kako mogu potrajati i preko 20 sati prije nego se završe svi zadaci.

Uz to, dočekat će nas realistički model transporta i ekonomije, kao i tri klimatska okruženja, a oni kreativniji igrači moći će raditi svoje mape i druge promjene zahvaljujući podršci za modifikacije koje bi trebali zaokružiti igru.

 

Označeno sa:

Komentari (1)

  • microlightgames

    07.11.2019 - 13:19

    Igrao prvi dio i toplo preporucam drugi. Koliko znam od prije ima vizualni upgrade i performanski jer kasniji gradovi na velikim mapama su zahtjevali jaci komp. A vidim da su sad i azijska vozila. Mozda kupim i drugi dio

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?