HCL.HR

Idućeg mjeseca ulazimo u čizme Johna Wicka

Stjepan Fikter 20.09.2019.   •   0 komentara


Početkom desetog mjeseca stiže John Wick Hex koji će nam prezentirati originalnu priču ispričanu kroz strateški pogled i “gun fu” koreografiju.

Ranije ove godine dobili smo najavu za igru John Wick Hex i iznenadili smo se kada smo vidjeli iz koje perspektive će se igrati. Umjesto akcijskog pogleda, koji bi bio očekivan kada se uzme u obzir žanr filma, ovdje ćemo igrati iz strateškog/izometrijskog. Možda zvuči čudno, ali je zapravo vrlo logično jer će se morati slagati “gun fu” koreografija koja će imat će svoje rizike i posljedice.

To uključuje i metke koji neće biti neograničeni pa će se morati i paziti kada će se i kako oružje puniti. Zbog toga će svaki potez izgledati kao borbeno koreografirani šah što znači da Rambo pristup neće biti prihvatljiv. Osim što će ispričati originalnu priču, John Wick Hex isticat će se još i po vizualnom stilu.

Budući da u izradi igre sudjeluje i Lionsgate, budžet je omogućio da glavnu ulogu negativca Hexa utjelovi Troy Baker, a glasove će još posuditi Ian McShane i Lance Reddick koji će reprizirati svoje uloge iz filmskog serijala.

Svi koji su jedva čekali postati Baba Yaga, to će moći od  8.10., trenutno samo na PC-u gdje je igra ekskluziva za Epic Games Store.

Označeno sa:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?