HCL.HR

Idućeg tjedna u punoj verziji stiže Temtem, ona igra inspirirana Pokemonima

Matej Brus 02.09.2022.   •   3 komentara


Ljubitelje sakupljačkih igara mogli bi biti zainteresirani za igru Temtem koja će idući tjedan izaći iz faze early accessa te se pojaviti na svim platformama.

Nakon pune dvije godine provedene u early accessu, Pokemonima slična igra Temtem konačno dobiva svoju 1.0 verziju. Naravno da puna verzija igre obično privlači novu publiku pa su zato developeri izbacili video u kojem pripremaju nove trenere za svijet Temtemova.

Svijet Temtema ima šest otoka s raznovrsnim temtemima koje možete loviti, trenirati ili slati u bitku protiv drugih temtemova. U istraživanju nećete biti sami – u svojoj avanturi naletjet ćete i na brojne drugi igrače, a ako stranci nisu za vas imat ćete i mogućnost pozivanja prijatelja da se borite uz ili protiv njih.

Borba protiv drugih trenera se odvija po draft sustavu u kojemu oba trenera prvo odabiru osam temtema, te zatim naizmjenično biraju napade sve dok na oba tima ne ostane samo pet temtema.

Temtem uz istraživanje i treniranje nudi i velike mogućnosti uređivanja, sve od glave do pete će biti moguće izmijeniti da paše vašim željama. Ako vas istraživanje i bitke iscrpe, moći ćete se odmoriti u svojoj kući na Atoll Rowu. Kuća se isto može uređivati, a kada ste gotovi s premještanjem namještaja i farbanjem zidova, moći ćete pozvati prijatelje kako bi se divili vašoj vještini dekoriranja.

Verzijom 1.0 dolaze i nove stvari poput sezona, endgame otoka i premium trgovine. Sezone će označavati i dolazak novih velikih verzija uz koje ćemo dobivati i battle pass za tu sezonu. Endgame otok je posljednji otok u Airborne Archipelagu koji će sadržavati brojne aktivnosti i izazove. I na kraju premium trgovina će imati cosmetic predmete koji se izmjenjuju svakog tjedna.

Temtem je već sada dostupan za kupnju na PC-ju (Steam, Humble Store), Xbox Series X, Playstationu 5 i Nintendo Switchu, a verziju 1.0 ćemo dobiti 6. 9. ove godine.

Komentari (3)

  • Monster Tamer

    02.09.2022 - 17:18

    Coromoni su me oduševili i vjerojatno će biti moja igra godine pa se nadam da ću jednako uživati i u Temtem-u. Ne sviđa mi se grafički izgled igre jer više preferiram pixel art ali nema veze. Apsolutno sam za svaku Monster Taming igru pa ću Temtem definitivno zaigrati.

  • kebbab

    02.09.2022 - 19:32

    Ovo sam prednaručijo za ps5 😃

    • Monster Tamer

      @kebbab, 02.09.2022 - 20:07

      Probaj zaigrati Coromone. Jako lijepa igra. Preporuka 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?