HCL.HR

Ignite od Zedda ovogodišnja je himna svjetskog prvenstva u League of Legendsu

Stjepan Fikter 28.09.2016.   •   3 komentara


Kako to sada već tradicija nalaže, ovogodišnje Worlds natjecanje u League of Legendsu također ima svoju himnu za čiju je kreativnu stranu zaslužan Zedd.

lol-ignite-himna

Polagano nam se bliži još jedno Svjetsko prvenstvo u League of Legendsu koje će se po treći puta održati s druge strane velike bare iliti u Americi. Za razliku od prošle godine kada su fanovi na Starome kontinentu ugostili najbolje timove te uživali u normalnim vremenskim terminima za praćenje mečeva, ove godine morat će se prilagoditi za gledanje u kasnim noćnim satima.

Prvi dan svjetskog prvenstva na teritoriju Europe počinje u petak 30.09. u jedan sat ujutro za kada je zakazana ceremonija otvaranja, a prvi meč bi trebao početi oko 1 i 30. Treba spomenuti kako će prvenstvo otvoriti najbolji ovogodišnji europski tim G2 Esports gdje igra i Luka “Perkz” Perković protiv američkog tima Counter Logic Gaming.

Naravno, niti ovogodišnje svjetsko prvenstvo neće proći bez vlastite himne, za čije je stvaranje bio odabran Zedd, a njegov uradak Ignite možete poslušati u priloženom videu. Vama ćemo pustiti da procijenite može li se pjesma stavljati rame uz rame s Warriorsima ili Worlds Collide.

Komentari (3)

  • Negan

    28.09.2016 - 14:54

    Cancer.

  • Dragan[MKD]

    28.09.2016 - 16:34

    a sta bi oni igrale u primetime, 8-10pm EST, mogli bi meceve pocinjat u 2 ili 3pm i taman bi bilo kod nas 8-9 ili jos bolje nek ima neki jutarnji deo i neki deo popodne pa da mogu svi da gledaju u neku normalno razdoblje.

  • closingtime

    28.09.2016 - 17:04

    Bezveze, bolja pjesma 2015 i 14, 2014 pogotovo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?