HCL.HR

Igrači sami ubacuju Pokémone koji fale u najnovijoj Pokémon igri

Zoran Žalac 18.11.2019.   •   0 komentara


Pokémon Sword i Shield nemaju više od polovice poznatih Pokémon vrsta, no igrači imaju rješenje za to.

Takozvana afera Dexit ostavila je igrače novih Pokémon Sword & Shield igara bez više od polovice poznatih vrsta Pokémona iz dosadašnjih igara. Dok Pokémoni kroz osam generacija broje preko tisuću vrsta, u zadnjoj igri ima ih svega 400-njak te se po prvi put događa da ih ne možete skupiti sve.

Iz razvojnog tima GameFreak već su najavili kako nemaju planova naknadno dodavati Pokémone koji nedostaju te da će i u budućim igrama nastaviti sa izostavljanjem. Igrači su jako nezadovoljni time pa su i sami krenuli u spašavanje situacije.

Naime, oni koji koriste hakiranu Switch konzolu mogu modificirati igre, a u slučaju Pokémona to znači dodavanje onoga što igri fali. Jedan je korisnik tako uspio izvući modele izbačenih Pokémona iz predzadnje igre, Pokémon Let’s Go, te ih je ubacio bez većih problema. Istina, fali im nekoliko animacija i statistike nisu pravilne, ali s time se da raditi.

Nažalost, modderima neće biti lako ubaciti sve izostavljene Pokémone. Jednostavno je to kad su 3D modeli već napravljeni za Switch konzolu, a komplicirano kada se radi o Pokémonima iz igara za 3DS. Osim toga, Pokémoni u Sword & Shieldu imaju i opciju Dynamaxinga za koju im trebaju zasebne animacije, tako da nije sve još uvijek spašeno.

Označeno sa:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?