HCL.HR

Igrači su već popravili PC verziju Metal Gear Solid: Master Collectiona dok u Konamiju još uvijek spavaju

Zoran Žalac 13.11.2023.   •   2 komentara


U manje od mjesec dana od izlaska Metal Gear Solid: Master Collectiona, PC verzije igara dobile su podršku za 4K rezolucije, ultrawide monitore, podešavanje miša i sl. Naravno, ne zahvaljujući Konamiju.

Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 po izlasku je na PC platformi imao najviše problema te je to bila najsramotnija verzija te kolekcije. Nepunih mjesec dana kasnije, MGS: Master Collection Vol. 1 na PC-ju je skoro sve ono što je u startu trebao biti, puno ljepši i bolji od inačica za konzole.

Naravno, nije se to dogodilo zahvaljujući Konamiju nego samim igračima. Neslužbeno je već dostupna kolekcija tweakova koji igrama dodaju podršku za 4K rezoluciju, podršku za borderless / windowed izvedbu, ultrawide monitore, podešavanje kontrola mišem, poboljšane teksture, opciju za brže pokretanje i još mnogo toga.

Nažalost, popravci se većinom odnose na MGS 2 i 3, dok je MGS 1 u novoj kolekciji praktički nepopravljiv. Želite li bolje iskustvo, pametnije je kupiti GOG verziju te igre.

Kolekciju popravaka za MGS: Master Collection Vol. 1 možete preuzeti ovdje.

Komentari (2)

  • MeDoNjA

    13.11.2023 - 17:28

    Presao sam MGS 3 iz kolekcije bez ikakvog problema jedino eto sto mi je smetalo jeste ta rezolucija mislim mogli su se potruditi za to, sto se tice kontrola mislim na tastaturi i misu ga nisam ni igrao s tim da verujem da bi igrica u tom momentu bila laksa al da sam zeleo da igram morao bi imati mod jer je sensitivity bio na 0,0000001 kada sam probao da pomeram mis. Ovako je sve ok , kontrole su teske al posle 2h se naviknes i klizas po mapi hahaha. Mada realno je da ne vredi 60 evra al ovako stvarno nikakvih problrma nisam imao sem sto nisu takli igru.

  • Sickmanno1

    14.11.2023 - 17:28

    Emulatori i vatra. MGS 1 je najjači po meni kroz GameCube verziju u 4k, ili u 4k orginal kroz duckstation.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?