HCL.HR

Naučite dizajnirati pixel art grafiku na zagrebačkom Illectricity festivalu

Juraj Bevandić 06.11.2016.   •   0 komentara   •   Zanimljivosti


Otvoren je Illectricity festival u Zagrebu gdje idućih mjesec dana besplatno možete pristupiti raznim radionicama i predavanjima u domeni audio-vizualnog dizajna i indie gaminga.

Illectricity festival 2016

Danas je u Zagrebu otvoren dvanaesti po redu Illectricity festival glazbe, tehnologije, umjetnosti i dizajna. Traje do 9.12. i pokriva hrpu tema i interesa, punu listu kojih možete provjeriti na njihovoj Facebook stranici. Nama je posebno interesantno što će se ovogodišnje izdanje djelomično posvetiti indie gamingu kroz niz interaktivnih radionica koje vodi grafički dizajner Ante Šimić.

Šimićeva predavanja će pokriti kratku povijest gaminga te nezavisnog razvoja igara, osnove pixel arta, a u praktičnom dijelu i razvoj njegovog 2D platformera Avalon. Ako želite naučiti dizajnirati pixel art grafiku za potencijalne gaming projekte ili neku drugu svrhu, potrebno je do srijede 9.11. prijaviti se na e-mail adresu: [email protected].

Prisustvovanje radionici je besplatno, no za svrhe praćenja predavanja potrebno vam je računalo sa Adobe Photoshop softverom i barem osnovno poznavanje programa. Održava se u zagrebačkom Pogonu na adresi Ulica kneza Mislava 11, a predavanja se održavaju svakog četvrtka u večernjim satima do kraja festivala.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?