HCL.HR

Indie igra Creatures of Ava predstavila je svoje životinjske vrste, stiže i demo verzija

Zoran Žalac 07.06.2024.   •   1 komentara


U sklopu nadolazećeg Steam Next Festa moći će se isprobati indie igra Creatures of Ava u kojoj na stranom planetu spašavamo ekosustav od misteriozne infecije.

Nadolazeća igra Creatures of Ava dobila je novi trailer u kojemu nas upoznaje sa svojim bićima na stranom planetu. Uvertira je to u direktnije upoznavanje koje će PC igrači moći odraditi sljedećeg tjedna kad igra dobije svoju demo verziju u sklopu Steam Next Festa.

Creatures of Ava bit će igra u kojoj moramo spasiti svijet od misteriozne infekcije koja njegovu faunu čini agresivnom. U ulozi djevojke Vic pripitomljavat ćemo razne životinje i s njima formirati odnos koji će omogućiti nove vještine i načine putovanja okolišem. Pripitomljavanje će se vršiti pomoću flaute čija melodija može izliječiti zaražene životinje.

Komentari (1)

  • RPGamer

    07.06.2024 - 17:39

    Inaće volim igre sa čudnovatim stvorenjima ali da je Creature Collecting/RPG tipa Monster Hunter Stories, Digimon World Next Order, Monster Sanctuary i sl. Creatures of Ava unatoč lijepoj grafici nema gameplay i definitivno nije ono što tražim.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?