HCL.HR

Infamous: Second Son ima novi TV spot, poznati detalji Cole’s Legacy DLC-a

Renato Pedišić 04.03.2014.   •   1 komentara


Uz novi TV spot za inFamous: Second Son, Sony je objavio detalje inFamous: Second Son – Legacy Editiona koji sadrži Cole’s Legacy DLC. Prezervativi u ovome izdanju nažalost nisu uključeni.

Kako bi igrače što bolje pripremio na skori izlazak inFamous: Second Sona, Sony je objavio novi TV spot koji nije ništa manje bombastičan od sveg drugog materijala za ovu igru kojeg smo do sada imali prilike vidjeti. Eksplozije, moći i šaketanje sastavni su dio te kratke reklame koju možete pogledati u nastavku.

U isto vrijeme kada je taj TV Spot objavljen, europski PS blog objavio je detalje o inFamous: Second Son – Legacy Editionu koji sadrži DLC nazvan Cole’s Legacy te nekoliko posebnih komada odjeće za glavnog lika Delsina. Svijetleći prezervativi koji su dio talijanskog posebnog izdanja igre, ovdje nažalost nisu uključeni.

Cole’s Legacy DLC sadrži niz misija vezanih uz kraj drugog inFamousa. Priča će prikazati kako je djelovanje Colea MacGratha utjecalo na događaje kojima možemo svjedočiti u Second Sonu i to kroz Delsinove oči i kultnu jaknu Colea MacGratha.

Ako ne nabavite Legacy Edition, ovaj će DLC biti dostupan za kupnju od prvoga dana izlaska igre, to jest od 21. ožujka kada će se inFamous: Second Son pojaviti na svjetskom tržištu kao PlayStation 4 ekskluziva.

Komentari (1)

  • deadlyassassin123

    04.03.2014 - 12:13

    jebiga, bas sam htio iznenadit svoju svijetlecu sablju :

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?