HCL.HR

Instruments of Destruction budi neopisivu želju za razbijanjem, izgleda fantastično

Zoran Žalac 27.04.2021.   •   4 komentara


Čovjek zaslužan za lomljivu rapsodiju kultne igre Red Faction Guerrilla predstavio je svijetu svoj novi projekt, na uništavanje fokusiran Istruments of Destruction.

Destrukcija okoliša u videoigrama nešto je fascinantno. Iz samog koncepta uništavanja može proizaći zasebna zabava (npr. igre iz serijala Just Cause), a može ga se ukrotiti da bude centralna mehanika (vidi early access naslov Teardown). Fascinacija često proizlazi iz atrakcije lomljenja stvari do sitnih čestica, a jedna je to igra dobro demonstrirala još u eri konzola sedme generacije. Red Faction Guerrilla postavila je standard destrukcije okoliša koji nije nadmašio ni nastavak te igre. No, možda to pođe za rukom upravo najavljenoj igri – Instruments of Destruction.

Igra je to koju potpisuje Luke Schneider, tip koji je bio zadužen za tehničku stranu spomenute Red Faction Guerrille. Njegov se angažman itekako vidi jer Instruments of Destructions donosi vrlo napredan fizikalni sustav destrukcije. Žanrovski će igra biti u kalupu Besiegea, dakle naslov u kojemu će igrač trebati izgraditi vozilo adekvatne snage kako bi srušio građevinu pred sobom.

Instruments of Destruction najavljen je za PC. Krajem 2021. godine planira ući u fazu early accessa te u aktivnom razvoju ostati barem još godinu dana, možda i više. Trenutno igra ima 40 dijelova za sastavljanje vozila te ukupno četiri levela, no to će se povećati pred izlazak early access verzije, odnosno pred dolazak punog izdanja.

Označeno sa:

Komentari (4)

  • Rastmahatta

    27.04.2021 - 16:00

    Red Faction, e to su bila vremena, Guerilla imala stvarno super destrukciju za svoje vrijeme

    • MoGaming

      @Rastmahatta, 28.04.2021 - 14:02

      Ja ne znam da se i danas jedna igra može pohvalit boljom destrukcijom, ne ubrajajući ove skriptirane destrukcije.

  • razer1234559

    27.04.2021 - 16:36

    Što se tiče trganja i uništavanja svega i svačega, znači destrukcije, nekako preferiram Rampage igre posebno Rampage World Tour i Rampage 2 Universal Tour jer kada god čujem riječ “destrukcija” u igrama odmah mi na pamet padne Rampage. Meni vrlo drage igre u to vrijeme jer bio sam klinac kada sam ih igrao i jako su me veselile. Zato danas imamo emulatore da se vratimo svim tim predivnim igrama koje su barem meni bile definitivno bolje nego ove današnje.

  • nikola720p

    28.04.2021 - 07:31

    Ko da ceka do kraja godine,sta je bilo za far cry 6 trebalo je jos u februaru da se pojavi

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?