HCL.HR

Inter Milan postaje ekskluzivan za eFootball

Zoran Žalac 01.07.2022.   •   8 komentara


Konami je za svoj eFootball osigurao ekskluzivno partnerstvo s nogometnim klubom Inter Milan, koji ubuduće tako neće imati licencirane sadržaje u FIFA igrama.

U nogometnom svijetu vrijeme je transfera, a aktivan je i Konami koji za svoj eFootball traži nova partnerstva. Nakon što su 2020. godine izgubili partnerstva s Interom iz Milana i Milanom iz Milana, ponovno su sklopili nove ugovore s oba kluba. Ovoga puta konkretno za Inter, sklopili su višegodišnji ugovor s ekskluzivnim pravima od 2024. godine pa na dalje.

To znači da će 2024. godine eFootball biti jedina igra s licenciranim dresovima Inter Milana, kao i jedina igra u kojoj će se moći pronaći njihov stadion San Siro.

Konami je ovime dobio još neka prava, poput toga da se logotip eFootballa vidi na dresovima Inter Milana – ali onima za trening. Isto tako, Interov trening centar za mlade nogometaše i nogometašice od sada će se zvati KONAMI Youth Development Centre in Memory of Giacinto Facchetti.

Ovo partnerstvo s Interom vjerojatno je zamjena za dosadašnju talijansku ekskluzivu. Naime, Konamiju uskoro ističe ugovor s Juventusom, kojega ne planiraju obnoviti, tako da su vjerojatno sklopili partnerstvo s klubom koji je tražio manje novca.

Označeno sa: ,

Komentari (8)

  • Fenner

    01.07.2022 - 12:17

    Čim ja moram nadoplatiti za Master ligu, no thanks.

    • PppPP

      @Fenner, 01.07.2022 - 19:45

      ne trebaš nadoplatit, nego platit

  • cirezd

    01.07.2022 - 12:18

    Trenutno je igra u puno većim problemima tako da ove vijesti nemaju smisla. Naime, od jučerašnjeg 1.1.2 ažuriranja Matchmaking filteri ne rade i spaja vas s protivnicima iz cijelog svijeta. Možete zamisliti koliko su komande responzivne kada vas spoji sa protivnikom iz Japana iako ste pod filter stavili “nearby only”

  • vjk zg

    01.07.2022 - 12:33

    Jednostavno volim ovaj PES kakva god da je al ima i dalje probleme a izostanak offline sadržaja me udaljava sve više

  • brlja

    01.07.2022 - 14:38

    E imam ideju, zakaj ne bi slijedili streaming korporacije, pa recimo da za seriu a,imamo 3 igre, a svaka ima 30% licenci ostalo kinezi: poma iz pima, vilan iz vilana,guventus iz korina i to? To bi mi igraci bas zeljeli…

  • Pechorin

    01.07.2022 - 18:30

    Iako je riječ o istom stadionu, kada Inter igra na njemu zvanično se zove Giuseppe Meazza, a kada igra Milan – San Siro. Tako da imate grešku u tekstu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?