HCL.HR

Logo za eFootball pojavit će se na dresovima AC Milana – onim za trening

Zoran Žalac 07.04.2022.   •   5 komentara   •   Zanimljivosti


Izdavačka kuća Konami i nogometni klub AC Milan sklopili su ugovor kojim će se logotip eFootballa istaknuti na dresovima – ali onima za trening.

Logotip Konamijeve nogometne igre eFootball doživio je otprilike istu količinu kritika koliko i sama igra. Najčešće se moglo čuti kako logo izgleda poput oznake za Euro. Nećemo ulaziti u to je li logo prepoznatljiv kao nekadašnji “grb” Pro Evolution Soccera, samo ćemo vas obavijestiti kako će se eFootball pojaviti na stvarnim dresovima stvarnog kluba.

Konami i AC Milan sklopili su dugotrajno partnerstvo kojim je eFootball postao prvi službeni partner Milana za trening opremu. Logotip eFootballa tako će se vidjeti s prednje strane dresova koje nogometaši Milana koriste prilikom treninga.

Vjerojatno se pitate čemu to kad trening nije otvoren za javnost. U pravilu je tako, ali u današnje vrijeme društvenih mreža klubovi sve češće objavljuju snimke i fotografije s treninga pa eto – netko će možda zapaziti i oznaku eura eFootballa na dresovima Milana.

U svakom slučaju, Milan još nije prikazao svoju novu opremu za trening, a ovo partnerstvo na snagu stupa od 1. 7. 2022. Možda eFootball do tada uspije osvijetliti svoj obraz među igračima.

Označeno sa:

Komentari (5)

  • Toki1312

    07.04.2022 - 14:02

    https://youtu.be/cE-wr5iqGU4
    Gameplay novog update-a za efootball 2022

  • Bojko

    07.04.2022 - 17:18

    Odnosno na beta verziji dresova.

  • StargateFan

    07.04.2022 - 18:18

    A ne me je… da baš moj klub mora biti sponzoriran od Konamija. Ovo me malo bacilo u depresiju 😅😅

  • Nijam Kaj

    07.04.2022 - 20:06

    Marketing gori od same igre, bravo.

  • vjk zg

    09.04.2022 - 07:37

    Meni uvijek zanimljivo vidjet kako netko ima vremena i volje tolko se bavit nečim što mu se ne sviđa.Burke pa ignoriraj ako ti ne valja a ne se hranit kritiziranjem bez obzira kako je loše nešto.Taj PES kakav god da je će naći svoju publiku koju ima.Da,istina ima problema ali i radi se na otklanjanju.Ima drugih igrica i nogometnih verzija pa se tamo ushemi i zabavljaj.Uživajmo u igranju!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?