HCL.HR

inXile ušao u partnerstvo s Deep Silverom za distribuciju Wastelanda 2

Stjepan Fikter 12.07.2013.   •   2 komentara


inXile Entertainment i izdavač Deep Silver potpisali su ugovor o distribuciji Wastelanda 2 za retail verziju igre te ostala fizička dobra koje su igrači dobili financiranjem ovog projekta putem Kickstartera.

Na Kickstarteru je objavljeno kako su inXile i Deep Silver potpisali ugovor o distribuciji Wastelanda 2 u kojemu se izdavač obavezao da će igračima dostaviti retail verzije igre i sva fizička dobra koja su bila uključena u Kickstarter kampanji. Naravno, Deep Silver će se pobrinuti i da fizički primjerci igre sretno stignu na police trgovina.

Brian Fargo, izvršni direktor inXilea izjavio je: “Ovo je savršena prilika za inXile, omogućuje nam da nastavimo fokusirati svu energiju i novac u kreativne aspekte igre dok će Deep Silver odvesti naš naslov izvan digitalnog svemira. Ovo je dodatni bonus koji nam dopušta da potrošimo više novca od Kickstarter kampanje na razvoj dok i dalje zadržavamo vlasništvo i kontrolu nad projektom.”

Deep Silver će također pomoći developerima u testiranju igre za lokalizirane internacionalne verzije, što je još jedna prednost ovog ugovora.

Osim ove novosti, developeri su prikazali dva screenshota od iste lokacije ali s drugačije poredanim elementima sučelja, koje je doživjelo novu verziju nakon što su developeri poslušali komentare igrača na gameplay video. Više o svemu tome provjerite u objavi na Kickstarteru.

Komentari (2)

  • Apocalypse4987

    12.07.2013 - 09:11

    ovo se čeka!

  • THEWANTED96

    12.07.2013 - 13:36

    Obozavao sam igrati starije fallout igre,ovo ce biti zakon! 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?