HCL.HR

iPad napokon u Hrvatskoj!

Igor Belan 27.01.2011.   •   4 komentara


Popularno tablet računalo iz Applea, iPad, konačno stiže u Hrvatsku, čak godinu dana nakon prvog predstavljanja u Americi.

Gotovo godinu dana nakon što je predstavljen po prvi puta u SAD-u, Appleov popularni tablet iPad konačno stiže i u Lijepu našu. Potvrdili su to iStyle, HGSpot i Technomax, u čijoj će se ponudi uskoro naći svi modeli iPada. Cijene u Hrvatskoj će rangirati od 3.945 kn za Wi-Fi only 16GB model, pa sve do 6.349 kn za najskuplji, Wi-Fi + 3G model sa 64GB memorije. Dva najveća operatera u Hrvatskoj, Vipnet i T-Mobile, žele privući korisnike posebnim ponudama za eventualne kupce 3G modela. Kako prenosi Netokracija, Hrvatski Telekom će ponuditi nešto jeftiniji iPad putem poklon bonova koje će se moći iskoristiti u iStyle, HgSpot i Technomax dućanima.

Komentari (4)

  • movie

    27.01.2011 - 20:04

    Dolazi ipad2 pa treba rasprodati stare zalihe prije izlaska novog modela pa su i ovakve zemlje kao naša dobile prigodu rasprodavati zalihe …

  • wozzie-

    28.01.2011 - 00:49

    kupujem ga!!meni to jbna stvar

  • ALG

    28.01.2011 - 08:01

    iphone imam i super je stvar a ovo ću preskočit jer poprilično opcija koje ova stvar ima kod nas neće bit u ponudi barem prvo vrijeme.
    Po meni puno pametnije, ako nekom treba prijenosnik, uzet laptop a za cifru od 4 do 6.5K kn se može dobit sasvim pristojan.

    …i na kraju samo da izdvojim jedan veliki minus a to je podrška za flash koje naravno nema jer se ovo vrti na ios-u; kod iphone to nije toliki problem ali ovakva stvar bi MORALA podržavat flash ma što Steve mislio o njemu jer bez njega ćao pola aplikacija na netu.

  • Ementaler

    29.01.2011 - 12:49

    @ALG na koje to “opcije” ciljaš? Mislim na ove što spominješ da neće biti dostupne kod nas još neko vrijeme.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?