HCL.HR

Izašao je Plants vs. Zombies 3, samo ne u Hrvatskoj

Zoran Žalac 26.02.2020.   •   4 komentara


Treći dio klasičnog Plants vs. Zombies serijala dostupan je na mobilnim uređajima, ali ne svagdje i ne još kod nas.

Znalo se još od prošle godine da na mobilne uređaje uskoro dolazi Plants vs. Zombies 3, a sada je igra i službeno otkrivena. Zapravo, već je dostupna, ali kroz soft-launch u nekim zemljama, koje nisu Hrvatska, BiH i Srbija. Konkretno, to su Irska, Filipini i Rumunjska. Grof Drakula odobrava.

Treći dio je klasičnog PvZ formata u kojemu pomoću biljaka branite bazu od valova zombija. Glavna je promjena ta što se igra za razliku od drugog dijela više ne izvodi horizontalno, nego u portret modu – dok držite mobilni uređaj uspravno. Iz Electronic Artsa kažu kako je to praktičnije većini igrača utoliko što se na taj način može igrati jednom rukom.

Druga značajna promjena jest ta što igra više nije u 2D stilu već prelazi u 3D. Odnosno 2.5D – izvedba je i dalje dvodimenzionalna, ali su likovi i okoliš modelirani u tri dimenzije. Iz Electronic Artsa kažu da ovo nudi više fleksibilnosti i umjetničke slobode, a sami likovi mogu imati više detalja u 3D izvedbi.

Plants vs. Zombies 3 je free-to-play formata što znači da se može igrati besplatno. Dakako, mikrotransakcije su tu i totalno su opcionalne, kaže EA. Datum izlaska u ostalim dijelovima svijeta još nije određen, ali računajte na to da će uslijediti tijekom 2020. godine, ne bi se to trebalo otegnuti mnogo duže od nekoliko mjeseci.

Komentari (4)

  • Smike

    26.02.2020 - 18:26

    Wow. Ova igra je nešto najbolja što sam igrao. Jednostavno uživas u igri. Svaka preporuka za mobitele i kad nema intetneta.

  • MoGaming

    26.02.2020 - 19:41

    Ovo i je pravi PvZ, oni ostali samo muzu slavu ove.

  • oetam

    26.02.2020 - 20:33

    Link za mobitel .apk
    Igram od jutra, odlična je 😀

  • Nikolaj Petkovic

    26.11.2020 - 16:17

    Igra je Odlicna, Ja sam iz Srbije i igra nije izasla kod nas, pa igram preko ac marketa

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?