HCL.HR

Izbio je požar u sjedištu Nintenda, nije bilo veće štete

Zoran Žalac 15.08.2022.   •   3 komentara


U Nintendovom sjedištu u Japanu danas je izbio požar, ali zaposlenici su ga uspjeli ugasiti i prije nego su im vatrogasci došli u pomoć.

Nintendo za ovu jesen priprema vruće Switch ekskluzive i situacija im je u glavnom sjedištu danas doslovno postala uzavrela. Naime, na trećem katu Nintendovog ureda u Kyotu izbio je požar. Sumnja se da je požar prouzročilo zapaljenje baterije elektroničkog uređaja koji je bio na punjenju.

Na Nintendovu sreću – štete nije bilo. Kako prenosi VGC, djelomično je izgorjelo nekoliko stolova i stolica, a požar su uspjeli ugasiti sami zaposlenici Nintenda, iako je na teren bilo poslano osam vatrogasnih jedinica.

Interesatno je da je upravo Nintendo nedavno upozorio vlasnike Switch konzole da ju ne koriste na temperaturi zraka iznad 35 celzijusovih stupnjeva, upravo iz razloga da ne bi došlo do pregrijavanja ili zapaljenja. Upozorenje je došlo na temelju činjenice da Japan trenutno bilježi najtoplije ljeto u zadnjih 12 godina, te je puna dva tjedna za redom u Tokiju temperatura svakog dana bila iznad 35 celzijusa.

Označeno sa:

Komentari (3)

  • Strahinja Radonjic

    15.08.2022 - 14:44

    Ne mora da znači da je baš Switch izgoreo. Možda telefon zaposlenog na punjenu. Takođe, cela zgrada je klimatizovana, unutra nije 35+°. 😃 Defektna baterija.

  • tuvvok1701

    15.08.2022 - 15:03

    Ma Bowser ja garant kriv. Srićom Mario bio u blizini pa to riješio

  • Cheesemassacre

    15.08.2022 - 15:19

    Izgorila jedina kopija Pikmina 4 i sad opet restart delopmenta.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?