HCL.HR

Izgleda da je druga sezona serije Fallout već dobila zeleno svjetlo

Zoran Žalac 08.04.2024.   •   3 komentara   •   Filmovi i serije


Kalifornijska filmska komisija otkrila je kako dodijelila 25 milijuna američkih dolara za produkciju nove sezone Fallouta.

Amazonova serija Fallout praktički je odobrena za drugu sezonu i prije nego je prva sezona imala svoju premijeru (ovoga četvrtka).

Naime, komisija za filmsku produkciju u Kaliforniji odobrila je porezne olakšice za niz televizijskih serija, među kojima se spominje i Fallout kao serija s najvećim budžetom. Savezna država Kalifornija tako će za produkciju sljedeće sezone Fallouta osigurati porezne olakšice u vrijednosti 25 milijuna američkih dolara, prenosi portal Variety.

Očekuje se stoga da bi se produkcija Fallout serije mogla preseliti na zapad SAD-a, iako nema garancije da će se to dogoditi. U slučaju da produkcija ode na zapad, bilo bi to prikladno jer se serija radnjom odvija upravo na američkom zapadu, tj. u Los Angelesu, ali se snimanje prve sezone pretežno izvodilo u istočnim državama New Jersey i New York.

Usput rečeno, prva epizoda prve sezone Fallouta moći će se pogledati besplatno na Twitchu. Morat ćete samo popratiti prijenose uživio kod nekih popularnih streamera kao što su Shroud, DansGaming, KingGothalion, TheOnlyRyann, DEERE, BrookeAB, CohhCarnage, ThatBronzeGirle i drugi.

Komentari (3)

  • Bojko

    08.04.2024 - 17:42

    I dobro da su izbacili sve epizode odmah… samo neka krenu sa snimanjem da ne čekamo dvije godine na drugu sezonu, kao što je to često slučaj kod drugih.

  • Darac83

    08.04.2024 - 22:37

    Jel to onda dostupno sad na Amazonu? Luknut ću ..

  • Darac83

    09.04.2024 - 21:47

    Ahaaaa, OVOG četvrtka! 😊

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?