HCL.HR

Izgleda da se vraća krokodil zvan Croc, u razvoju je HD remaster

Zoran Žalac 07.06.2023.   •   3 komentara


Davno kreirani i već pomalo zaboravljeni serijal platformera Croc mogao bi se vratiti u takozvanom HD izdanju.

Evo jedne najave koju definitivno nitko nije očekivao. Navodno se vraća krokodil zvan Croc, koji je igrače zabavljao krajem devedesetih na PlayStationu i PC-ju. Osnivač studija Argonaut Software, Jez San, na Twitteru je napisao kako je Croc HD krenuo u razvoj.

To je cijela informacija na kojoj se temelji ova vijest, ali je isto tako tračak nade nakon više od dva desetljeća provedenih bez simpatičnog krokodila.

Croc se prvi put pojavio 1997. godine, a najveću slavu stekao dvije godine kasnije nastavkom koji mu je ujedno bio i zadnja igra za PC i kućne konzole. Nekoliko godina kasnije uslijedili su Croc Mobile naslovi za mobitele. Prethodno tome u razvoju je bio Croc 3 za Xbox konzolu, ali je studio zapao u probleme te je prestao postojati 2004. godine.

Komentari (3)

  • kebbab

    07.06.2023 - 13:53

    Toooo 😃 konačno se neko sjeti

  • JCD-Bionicman

    07.06.2023 - 17:33

    Jel moguće ovo? Jedna od najboljih starijih igara koje sam igrao je bila Croc 2. Nikada nažalost nisam prešao keca pošto je imao malo lošije kontrole.

  • 312AE

    07.06.2023 - 19:34

    Igral samo demo verziju kao dijete. Gex i Crash su mi bili zanimljiviji. Nekako se malo gubi šarm u HD preradi,no potegneju mene takve igre brzo,ipak je ovo još jako early!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?