HCL.HR

Izgleda da tvorci Gotham Knightsa već rade na potpuno novoj igri vjerojatno smještenoj u DC svemir

Josip Klanfar 21.06.2021.   •   7 komentara


Je li to ptica? Je li to avion? Da nije možda Superman?! WB Montreal još radi na Gotham Knightsu, no izgleda da usput rade na novom AAA projektu koji bi trebao biti potpuno novi IP smješten u DC svijet.

Da nema odmora za ekipu iz WB Montreala, pokazuje nam činjenica da završavaju svoju nadolazeću co–op igru naziva Gotham Knights koja dolazi nekada u 2022. godini, a izgleda da već rade i na potpuno novom IP projektu. Takav zaključak izvlačimo iz opisa posla na njihovoj službenoj stranici, gdje se traži pozicija senior gameplay/animation dizajnera.

Prema opisu, traži se osoba koja će biti zadužena za „novi IP AAA naslov“, te posao uključuje „optimiziranje cross – platform gameplay sustava i ponašanje NPC-eva“ uz sva ostala zaduženja. Ono što smo čuli ranije je da se ekipa iz WB Montreala fokusira na proširenje razvoja igara na ostatak DC svijeta pa možda tu leži odgovor na pitanje što očekivati od novog IP-a? Neka nova DC igra?

Ranije je bilo nekakvih leakova da se radi na novoj Superman igri, ali navodno je igra otkazana pa tko zna, možda su ponovno odlučili otvoriti taj projekt, ako je uopće i postojao. Možda se radi i o novoj igri smještenoj u Batmanov svijet, a možda je neka sasvim treća igra u pitanju. Bilo kako bilo, nećemo nagađati bez nekakve konkretne podloge i dokaza, već ćemo pričekati više informacija, a vi ako imate kvalitete koje su tražene u opisu posla – javite se ljudima da ne čekaju.

Označeno sa: ,

Komentari (7)

  • JCD-Bionicman

    21.06.2021 - 22:09

    Obožavam Batman igre i nadam se da će ova imati nekakav open world sa civilima. Naravno, nikako ne bih oprostio to da stave day and night cycle jer to ne hard NO za Batmana.

    • djosic85

      @JCD-Bionicman, 21.06.2021 - 22:49

      A neće batmana po danu stavit, šta ti je

    • JCD-Bionicman

      @djosic85, 21.06.2021 - 23:07

      Pošto u ovoj novoj igri neće biti Batmana već ostalih heroja, vrlo je moguće da nešto zamute i stave neke delove igre po danu..

    • blacklist0907

      @djosic85, 22.06.2021 - 14:34

      Po danu misije sa Bruce Wayneom u Lamborghiniju ili tak nes

  • Nino Gaspar

    21.06.2021 - 23:50

    Jeli su rekli gdje če se odvijati

  • Bronson

    22.06.2021 - 11:35

    Nikad nisam nesto preterano voleo Supermena ali covece vreme je za neku postenu igru o njemu..

  • Rick Sanchez

    24.06.2021 - 12:21

    Ajmo napokon Man of steel….

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?