HCL.HR

Izometrijski American Fugitive uvelike podsjeća na starije GTA igre

Hrvoje Smoljić 06.03.2019.   •   0 komentara


American Fugitive je još jedna u nizu izometrijskih igara otvorenog svijeta koji se trudi biti “GTA u malom”, a njegova zanimljiva premisa ga čini uistinu dobrim kandidatom.

American Fugitive je rezultat ujedinjena pametnih glava koje su radile na igrama poput Timesplittersa, Crysisa i Goldeneyea. Radi se o igri izometričnoj akcijskoj igri smještenoj u modernom otvorenom svijetu. Ako ste, kao mi, prvo pomislili: “To zvuči poput nekakve prerade starijih ili mobilnih GTA igara” – niste daleko od istine.

Radnjom smještena u američkom Red Rock okrugu, igrači će preuzeti ulogu Willa Rileya – čovjeka lažno optuženog za ubojstvo vlastitog oca. Nakon bijega iz zatvora, cilj vam je naravno, pronaći pravog počinitelja i osjetiti slatki okus osvete. U svom osvetinčkom pohodu, Will će se sukobiti s nevinim građanstvom, policijom i raznom ološi malenog okruga. Igra obećava zrelu i dramatičnu priču, adrenalinske potjere kroz uništive okoliše, pljačke kuća te raznovrstan aresenal naoružanja.

Igra dolazi na PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch nekad tijekom 2019. godine, a djelić priče i nabrijane akcije pogledajte u najavnom videu:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?