HCL.HR

Japanci nakon poskupljenja PlayStationa 5 traže Final Fantasy 16 za PC

Zoran Žalac 27.08.2022.   •   0 komentara   •   Zanimljivosti


Final Fantasy 16 postao je trending tema u Japanu – zahvaljujući poskupljenju PlayStation 5 konzole. Igrači tako zazivaju Square Enix da lansira tu PS5 ekskluzivu za PC platformu.

PC gaming nije osobito popularan u Japanu; ondje tradicionalno dominira igranje na konzolama. Međutim, nedavno poskupljenje PlayStation 5 konzola rezultiralo je time da neki igrači počnu tražiti verzije japanskih igara za PC platformu.

Kako prenosi Gamesradar, na Twitteru je u Japanu Final Fantasy 16 postao trending tema. Nakon što je PlayStation 5 poskupio u Japanu za čak 20% (što je najveće poskupljenje od svih regija), fanovi kultnog japanskog serijala počeli su zazivati PC verziju Final Fantasyja 16.

Kako sada stvari stoje, Final Fantasy 16 najavljen je kao ekskluziva za PlayStation 5 konzolu. Međutim, prvi prikaz igre nije bio na toj konzoli, nego na PC-ju, što ostavlja mogućnost da bi se igra jednog dana mogla pojaviti i na toj platformi.

Doduše, zadnje dvije Final Fantasy igre bile su užasni portovi za PC pa koliko god Japanci zazivali PC verziju da ne moraju plaćati skuplji PlayStation 5, možda bi na kraju i zažalili zbog te želje.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?