HCL.HR

PlayStation 5

PLATFORMA

Peta generacija Sonyjeve PlayStation konzole donosi brzi disk za pohranu igara, trodimenzionalni zvuk te igranje u haptičku vibraciju kontrolera.

PlayStation 5 Recenzije

RecenzijaNBA 2K23

Dominik Vadas prije 3 dana

NBA 2K23 unio je solidna osvježenja po pitanju sadržaja te igre na parketu. No, je li konačno riješio stare boljke na koje se fanovi serijala žale već godinama?

RecenzijaSteelrising

Dominik Vadas prije 5 dana

Steelrising je atmosferični soulslike naslov u kojem ćete saznati kako bi izgledala Francuska revolucija s ubojitim robotima. Mogu li roboti zaista donijeti revoluciju žanra ili će Steelrising brzo otići u ropotarnicu povijesti?

RecenzijaCult of the Lamb

Stjepan Fikter 07.09.2022.

Između mlaćenja protivnika po tamnicama te brige za vlastiti kult i njegove sljedbenike, Cult of the Lamb je zabavna kombinacija dvaju žanrova, upotpunjena kvalitetnom prezentacijom.

PlayStation 5 Vijesti

FIFA 23 moći će se igrati s trenerima Dinama i Hajduka

Zoran Žalac prije 1 dan

U ovogodišnjem izdanju Fife pronaći će se modeli trenera dvaju hrvatskih klubova – Dinama iz Zagreba i Hajduka iz Splita.

Cyberpunk 2077 srušio Witchera 3 po broju aktivnih igrača

Zoran Žalac prije 1 dan

Cyberpunk 2077 doživio je svoju drugu mladost nakon izlaska te ga je zadnjih tjedan dana igralo više od milijun igrača svakoga dana.

Gotham Knights morat će se odigrati više puta da bi se vidjelo cijelu priču

Zoran Žalac prije 1 dan

Svaki od četiriju likova u Gotham Knightsu imat će svoju varijaciju na događaje u igri pa developeri kažu da će se igra morati odigrati četiri puta da vidite sve što nudi.

PlayStation 5 Specijali

Predstavljen je Assassin’s Creed Mirage – je li stvarno povratak korijenima?

Zoran Žalac 10.09.2022.

Assassin’s Creed se nakon 15 godina postojanja vraća ondje gdje je sve i počelo – na Bliski istok. Evo što nam donosi slavljenička igra Assassin’s Creed Mirage.

Zaigrali smo The Last of Us Part 1 “remake”, evo naših dojmova

Filip Zorić 31.08.2022.

The Last of Us Part I je nesumnjivo najljepša verzija kultne igre, ali bez konkretnih promjena i noviteta u gameplayu muči se u opravdavanju svoje visoke cijene.

Najzanimljivije boss bitke koje želimo vidjeti u God of War: Ragnaroku

Dominik Vadas 24.06.2022.

Svijet nordijske mitologije prepun je opakih i moćnih stvorenja kojima nitko ne želi stati na put. S obzirom na skorašnji dolazak Ragnaroka, odlučili smo vam predstaviti nekoliko idealnih suparnika koji će čak i moćnom Kratosu stati na žulj.

PlayStation 5 Igre

NBA 2K23

Zoran Žalac prije 3 dana

NBA 2K23 unio je solidna osvježenja po pitanju sadržaja te igre na parketu. No, je li konačno riješio stare boljke na koje se fanovi serijala žale već godinama?

Assassin’s Creed Mirage

Zoran Žalac 10.09.2022.

Assassin’s Creed Mirage smješten je na Bliski istok u 9. stoljeću te prati mladog lopova Basima na putu do ranka Master Assassina.

Cult of the Lamb

Stjepan Fikter 05.09.2022.

Cult of the Lamb stavlja nas u ulogu janjeta koje je spašeno od smrti osniva i mora osnovati kult kako bi se iskupilo za dobivenu drugu životnu priliku.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?