HCL.HR

Još jednom moramo spasiti Ameriku u igri Corruption 2029

Zoran Žalac 08.02.2020.   •   0 komentara


Ako je vjerovati scenariju igre Corruption 2029., Sjedinjenim Američkim Državama ne piše se dobro u godini gospodnjoj 2029.

Tvorci solidne taktičke igre Mutant Year Zero: Road to Eden predstavili su svoj novi projekt zvan Corruption 2029. Netko bi mogao pomisliti kako je to igra o istrebljivanju korupcije s Balkana 2029. godine, ali ne – opet je Amerika u pitanju. U budućnosti u SAD-u vlada totalitaristički režim, a igrač s grupom super vojnika mora stati istome na kraj.

Baš kao i prethodna igra studija Bearded Ladies (genijalan naziv, btw), Corruption 2029 također će biti taktički naslov s borbom na poteze. Dakle, nešto u stilu XCOM-a, ovoga puta čak i više nego Mutant Year Zero jer neće biti formata otvorenog svijeta nego će se akcija odvijati po misijama. Futuristički vojnici kojima ćemo upravljati koristit će različite augmentacije, a upravo će to trebati iskoristiti kako bi se prevagnulo u borbi.

Corruption 2029. stiže brzo, jako brzo – već 17. 2. ove godine. Bit će za sada ekskluzivan za PC, ili bolje rečeno – Epic Games Store.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?