HCL.HR

Južnokorejski MMO Crimson Desert obećava brda i doline, i trailer mu trza zbog zahtjevne grafike

Zoran Žalac 11.12.2020.   •   5 komentara


Tvorci igre Black Desert vraćaju se s hibridnim naslovom Crimson Desert kojim planiraju spojiti priču single-player avanture s MMO funkcionalnostima.

Sjećate li se MMO igre Black Desert Online? One u kojoj su likovi izgledali nestvarno dobro, ali sve ostalo je praktički bilo grind? Ekipa koja je napravila tu igru ima još jedan “desert” za sve ljubitelje fantazije. Zove se Crimson Desert i spoj je MMO pristupa s klasičnim single-player RPG-om. U prijevodu, kažu kako će igra biti fokusirana na priču, s animacijama i svime, ali će imati MMO funkcionalnosti. Još ćemo vidjeti kako će sve to zajedno funkcionirati.

Za sada, Crimson Desert plijeni pozornost svojim izgledom, odnosno grafikom. Temelji se na novoj verziji enginea koji je pokretao Black Desert i prilično je ambiciozan u kvaliteti vizuala. Likovi su ponovno ti koji izgledaju dosta dobro, ali čim počne akcija sve izgleda užasno trzavo, a od količine efekata ponekad se ne vidi ni što se točno događa u sceni.

Obično nije dobar znak kad igra ovoliko trza već u promotivnom traileru, ali hej – imaju još vremena do izlaska igre, tko zna možda tada svi budemo imali grafičke koje ovo budu pokretale u 45 sličica po sekundi.

Komentari (5)

  • SanKa

    11.12.2020 - 10:26

    zasto su zaboga izbacili ovakav trailer

  • Dajsikeks

    11.12.2020 - 10:29

    Sve super i pet, ali vidim kod tih južno korejskih, kineskih developera itd. , ok ipak je preview i pre alpha verzija, al opet glavni fokus sve na grafiku s čudnom mehanikom borbe, bar ovdje jako čudne animacije. Kod Black Myth: Wukong je još ok izgledalo, ovdje su previše forsirali

  • Drunkenstein

    11.12.2020 - 12:11

    Ovo bi mogla bit besprijekorna igra kad bi animacije bile sporije i prirodnije i ako nebi bilo previše grinda, ili ako bi grind bio donekle smislen i zanimljiv. Još bi mi odgovaralo kad bi bilo manje blještavih efekata i borba bez health bara i skočnih brojeva.

  • MrPhilips

    11.12.2020 - 18:08

    Joj kako volim kad zamažu ovako igre za trejler, a kasnije ispane downgrade kao i kod Cyberpunk-a, Witchera i Ubisoft-ovih igara.

  • Scorty

    12.12.2020 - 00:49

    Black desert na PC-u je predivna i savrseno optimizirana igra , tako da ce vjerojatno i Crimson po svom izlasku biti isto takva .

    Combat sistem i animacije su preslikane sa black deserta .

    S obzirom da Black desert ima vise milijunsku bazu igraca , pearl abyss nije morao izmisljati toplu vodu , jer ce vecina igraca koja igraju Bdo kupiti i Crimson desert , a samo na Black desertu pearl abyss je zaradio oko 2 milijarde dolara

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?