HCL.HR

Kartaška igra Warhammer 40,000: Warpforge imat će Necron vojsku po izlasku

Stjepan Fikter 17.01.2023.   •   1 komentara


U nadolazećoj demo verziji koja će biti dostupna ovog vikenda, moći će se isprobati i Necron karte iz Sautekh Dynasty uz svemirske marince i Orkove.

Predstavljena još prošle godine, kartaška igra Warhammer 40,000: Warpforge trebala bi postati dostupna u punoj verziji nekad tijekom 2023. Riječ je o besplatnoj igri u kojoj skupljamo karte te se borimo protiv AI suparnika ili drugih igrača. Razvojni studio sad otkriva kako će po izlasku igre biti dostupne i Necron karte, odnosno vojska Sautekh Dynasty.

Warhammer 40,000: Warpforge inače se mogao zaigrati još prošle godine na Steam Next Festu, a za sve koji su tada propustili igru uskoro stiže novi demo. Preciznije rečeno, nova runda kartanja moći će se zaigrati od 19. do 22. 1. kad dolazi nova demo verzija koja će uključivati već spomenute Necron karte.

Po izlasku cijele igre bit će dostupne prvo najpopularnije frakcije, a ovisno o uspjehu igre kroz ekspanzije dolazit će i ostale vojske, rase te likovi. Kako to obično bude u kartaškim igrama, svaka od njih imat će svoj stil igranja i taktike, a koliko će to biti zabavno, moći ćemo provjeriti ubrzo.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?