HCL.HR

Keiji Inafune napušta Capcom

Zoran Žalac 29.10.2010.   •   4 komentara   •   Gaming Related


Keiji Inafune napušta Capcom, a kao razlog odlaska naveo je činjenicu da je već dugo u industriji video-igara, te da je u njegovom životu došao trenutak za novi početak. Poznato?

Keiji Inafune napušta Capcom, a kao razlog odlaska naveo je činjenicu da je već dugo u politici, pardon industriji video-igara, te da je u njegovom životu došao trenutak za novi početak. Poznato? Vijest je iznenađujuća, no Capcomov predsjednik nedavno je izjavio da mrzi svoj posao, a ništa manje kontroverzna izjava bila je ona u kojoj tvrdi da je Japanska industrija igara propala, pa mu očito nije bio problem oprostiti se od tvrtke u kojoj je proveo 23 godine. U simboličnom postu (Sayonara) na svom blogu, Inafune je izjavio kako neće uzimati predah već traži novi izazov. Nije poznato o kakvom se izazovu radi, no mi se iskreno nadamo da će kreator Mega-Mana ostati aktivan na polju video-igara.

Komentari (4)

 • theSEKIman

  29.10.2010 - 17:16

  Iskreno, prvi put čujem za njega

 • Ementaler

  29.10.2010 - 17:46

  Eto, sada znaš, kreator Mega Mana. Zanimljiv komad vijesti uglavnom, baš da vidim kakav to izazov traži :).

 • Shimmy

  30.10.2010 - 10:32

  theSEKIman – pa gdje ti živiš :S
  Ili bolje, koliko godina imaš, ako prvi put čuješ za njega – čovjke je legenda, a i nije samo za Megaman zaslužan, nego i neke igre koje si možda i igrao 😉

 • theSEKIman

  30.10.2010 - 23:11

  @shimmy
  pa di bi ja bio kad bi morao znati sve ljude koji stoje iza neke igre 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!