HCL.HR

Tvorci Warframea otkazali razvoj svoje nove igre

Zoran Žalac 27.10.2017.   •   8 komentara


Interesantna kombinacija herojskog shootera i kartaške igre ipak nije bila dovoljno interesantna da bi The Amazing Eternals zaživio izvan bete.

keystone-igra

Sredinom godine tvorci popularnog Warframea najavili su svoj novi projekt zvan Keystone. Ubrzo nakon toga preimenovali su igru u The Amazing Eternals te su u osmom mjesecu lansirali beta testiranje iste. Igra je ponudila mješavinu herojske pucačine iz prvog lica te CCG, odnosno kartaškog naslova.

Čini se kako ta kombinacija nije oduševila igrače. Samo dva mjeseca nakon lansiranja beta testa, Digital Extremes je odlučio prekinuti razvoj igre. Kako kažu, stavili su je “na pauzu”, ali to je ljepši način za reći da od čitavog projekta ipak neće biti ništa.

Kao glavni razlog otkazivanja Amazing Eternalsa developer navodi slab interes igrača – toliko malen da matchmaking sustav uopće nije funkcionirao. Ruku na srce, nije da su betu razglasili na sva zvona, a bilo je i nerealno očekivati da će ljudi biti zagrijani za igru koju su najavili prije tri mjeseca i to bez ikakvih gameplay trailera, streamova i sl. Plus to što su ju u međuvremenu preimenovali. U današnje vizualno vrijeme ta taktika očito ne pali.

Ukoliko se igra jednom i vrati te developer nastaviti s njezinim razvojem, vjerojatno će to biti neki sasvim drugačiji naslov – sigurno pod drugim imenom.

Označeno sa:

Komentari (8)

  • l)oolvl

    27.10.2017 - 18:44

    ovo izgleda super kul, ali evo i ja prvi put čujem uopće za tu igru… zbilja su trebali poraditi više na marketingu

  • GAMEmaher

    27.10.2017 - 19:15

    Ma teško je to danas isplivat u moru svega… evo na Steam idem instalirat igre koje free dadu i online jedva nekog da i nađeš. Dosta je ponude a malo vremena za sve 🙂

  • Sinek

    27.10.2017 - 20:16

    Lijepo je vidjeti da industrija uči na primjerima raznih battleborna i lawbreakersa… vidim li još jedan hero shooter ozljedit ću se

  • Agent

    27.10.2017 - 20:47

    igra dobro izgleda,ali slabo su razglasili za betu

  • Adam Jensen

    27.10.2017 - 21:24

    Super, bila bi šteta da ovako talentovan studio gubi vrijeme na neku ovako neozbiljnu igru.

  • L3gi0naR

    28.10.2017 - 05:55

    Čemu radit novu igru kad se fino zarađuje na F2P igri Warframe.Ja neznam kad je Digital Extremes zadnje izdao novu igru.Prije Warframea je bio Dark Sector i to još tamo 2008.god.

  • leonidacro3

    28.10.2017 - 08:35

    šteta

  • anicgaming

    28.10.2017 - 14:00

    Nevezano za temu da pitam dali je moguce igrat as origins piratsku verziju jer sam vidion da neki igraju pa da pitam

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?