HCL.HR

Khadgar – novi Hearthstone heroj dostupan samo vlasnicima iPhonea i iPada

Luka Pleša 15.04.2016.   •   1 komentara


U sklopu kampanje za očuvanje okoliša, Blizzard ponovno pokazuje veliki srednji prst svima onima alergičnim na Appleove proizvode.

hearthstone-hero

Archmage Khadgar, lik s kojim su se igrači World of Warcrafta intenzivno družili u igrinoj posljednjoj ekspanziji Warlords of Draenor, došao je i u Hearthstone. Uz svog bivšeg čarobnjačkog učitelja Medivha, postao je tako još jedna od mogućih zamjena mage heroini Jaini Proudmoore.

Nažalost, moći će ga kupiti samo oni koji imaju pristup nekome od Appleovih iOS proizvoda, odnosno iPhoneu ili iPadu, po cijeni od 5 eura i to samo u razdoblju od 14.4. do 24.4.2016.

Dodatak Khadgara igri dio je Appleove društveno odgovorne kampanje Apps for Earth, koju provodi u suradnji s World Wildlife Fund (WWF). Naime Apple se udružio s dvadesetak kreatora popularnih aplikacija koje se mogu skinuti s App Stora, među kojima je i Blizzard, a koji su za ovu prigodu u svojim aplikacijama stvorili posebni sadržaj koji se može kupiti za stvarni novac. Svi prihodi koji se na ovaj način sakupe ići će WWF-u i njihovoj borbi za okoliš.

Upravo činjenica da je kampanja namijenjena očuvanju okoliša, dovodi u pitanje zašto novi heroj nije druid ili shaman. Oni su tradicionalni čuvari okoliša i prirodnog poretka u Warcraft franšizama, a ionako nemaju alternative, za razliku od magea, kojemu je ovo već druga. Usput, magovi u Warcraftu nisu baš poznati po tome da brinu o prirodi, nego upravo suprotno, često joj svojim nepromišljenim postupcima štete.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?