HCL.HR

Kickstartani RPG Sui Generis ima zanimljiv novi pre-alpha video

Stjepan Fikter 18.11.2013.   •   4 komentara


Novi gameplay video za Sui Generis vrti se oko prikaza fizikalnih svojstava unutar igre pa tako imamo priliku vidjeti kako lik pada na pod ako zapne za stolicu.

Igra Sui Generis prošle je godine uspješno financirana putem Kickstartera, a riječ je naslovu koji developer Bare Mettle Entertainment opisuje kao originalni RPG otvorena svijeta s dinamičnom pričom i gameplayom čiji je temelj fizika.

Developer navodi da će Sui Generis imati uvjerljivu fikciju koja bi trebala igrača uvući u svijet i očarati ga s dubinom i složenošću. Uz to, svijet za kojeg kažu da je mračan i neprijateljski, prožet srednjovjekovnim intrigama te izdajama, istraživat će se kroz nelinearnu radnju, odnosno igrač će stvarati vlastitu priču u kojoj likovi i čudovišta nemaju uvijek fiksnu ulogu.

No, ono na što su developeri posebno ponosni su fizikalna svojstva u igri koja utječu na borbu i predmete unutar svijeta. U borbi će se tako osjetiti težina oružja, dok će jačina udarca utjecati kako na nas tako i na protivnika. Isto vrijedi i za različite predmete – ako lik zapne za stolicu, pasti će na pod, a tu istu stolicu se onda može vratiti na mjesto. Za jasniju sliku o svemu tome pogledajte priloženi pre-alpha gameplay video.

Sui Generis trebali bi zaigrati na PC-u u svibnju iduće godine ako ne dođe do odgoda.

Komentari (4)

  • goldfinger

    19.11.2013 - 08:17

    I ne izgleda loše….Još da malo popeglaju to,i moglo bi bit ok.

  • RedEy3

    19.11.2013 - 14:25

    Jako mi se sviđa grafika i borba. Još samo da poboljšaju kretnju likova naročito kada trči, i sustav magije jer ova teleportacija je OP, ovo bi mogla biti odlična igra, iako je skupila deset puta manje nego npr. project Eternity, sviđa mi se duplo više nego ista.

  • vuko

    19.11.2013 - 18:08

    ovo izgleda premocno. grafika je nemoguce realna, posebno drveca, a bitka napokon izgleda realno u RPG-u. odlicno za pre-alpha

  • Stribor88

    22.11.2013 - 08:37

    auuuu nostalgije kada ovo gledam, pogotovo kamera kada se uđe u kuću budi uspomene na davno zaboravljene commandose!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?