HCL.HR

Killzone: Shadow Fall moći ćemo igrati čim preuzmemo prvi level

nebel 02.06.2013.   •   3 komentara


Tehnički direktor Guerilla Gamesa objasnio je kako će kod digitalne verzije Killzone: Shadow Falla biti dovoljno preuzeti prvi level kako bismo je mogli početi igrati.

Sony je na predstavljanju PlayStationa 4 najavio kako ćemo digitalne verzije igara na toj konzoli moći zaigrati dok se još skidaju s PSN-a, a sada smo od Guerilla Gamesovog Michiela van der Leeuwa doznali i koliki će točno udio igre biti potrebno imati na hard disku konzole kako bismo je zaigrali: “Preuzet ćete dio Killzone: Shadow Falla, dobit ćete izbornik te prvi level, a dok igrate prvi level u pozadini će se nastaviti preuzimati drugi. Nakon toga slijedi preuzimanje trećeg i tako dalje”.

Developer The Witchera, CD Projekt Red, također je nedavno diskutirao o uključivanju ove značajke u PS4 verziju The Witchera 3, no još ostaje vidjeti koliko će kompliciranije biti izvesti to kod igre koja nije jasno podijeljena na levele, već nudi veliki otvoreni svijet.

Komentari (3)

  • Badass_Bunny

    02.06.2013 - 17:47

    Znači nije baš najpraktičnija opcija ali svakako da je to nešto novo i dobro. Playstation se stvarno potrudio da omogući gamerima maksimalni užitak.

  • cerko

    02.06.2013 - 19:12

    nis novo,dosta igara imaju sreaming launcher..i ciste lazi da ce to radit na konzoli 😀

    • AnonDogi

      @cerko, 03.06.2013 - 09:59

      Zato bi lagali oko te budalastine, pojasni mi molim te?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?