HCL.HR

Poznato je kada ćemo braniti kraljevstvo u pikseliziranom Kingdom Two Crowns

Hrvoje Smoljić 14.11.2018.   •   0 komentara


Kingdom Two Crowns nam stiže u dvanaestom mjesecu i omogućit će nam da sami ili kooperativno iskusimo kako je to voditi i braniti vlastito kraljevstvo.

Nova igra u Kingdom serijalu, Kingdom Two Crowns, stiže na PC platformu i sve konzole trenutne generacije već za nekoliko tjedana, točnije 11. 12. Ako niste igrali prvu igru, radi se o otkačenoj, srednjovjekovnoj simulaciji izgradnje kraljevstva u 2D-u, a pikselizirana grafika samo pridonosi njenom šarmu. Gameplay igre sastoji se od izgradnje kraljevstva, obrambenih građevina i vojnika tijekom dana te odbijanja hordi neprijatelja tijekom noći.

Nastavak je uvelike sličan prethodniku, a iako ga je moguće igrati samostalno, njegova glavna odlika je mogućnost kooperativnog igranja, lokalno, ali i online na svim platformama osim Nintendo Switchu za koji ova mogućnost vjerojatno dolazi tek u kasnijem ažuriranju.

Dodatno, nastavak se neće fokusirati isključivo na srednjovjekovni period već će postepeno, kroz ažuriranja dodavati druge lokalitete i vremenske periode, a prilikom izlaska će biti dostupna era Japanskih šogunata uz prigodnu glasovnu izvedbu. Također, svako će razdoblje sa sobom donijeti različite frakcije, tehnologije, ali i strateške mogućnosti u izgradnji i obrani kraljevstva. Kako izgleda djelić Japanske ere, pogledajte u donjem videu.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?