HCL.HR

Klokan Kao the Kangaroo boksat će 2021. godine na PC-u

Zoran Žalac 01.09.2020.   •   4 komentara


Objavljeni su prvi detalji o novom nastavku stare poljske igre Kao the Kangaroo. Čini se da će klokan ovoga puta više koristiti svoje boksačke rukavice.

Sony je za svoj PlayStation 5 pripremio niz šarenih platformera kao što su Ratchet & Clank: Rift Apart, Sackboy’s Big Adventure i Astro’s Playroom. No, ima i PC platforma svog “konja za utrku”. Samo što on nije konj, nego klokan.

Nakon uspješnog povratka klokana Kaoa, poljski studio Tate Multimedia krenuo je u izradu nastavka kojega za sada nazivaju samo – Kao the Kangaroo. U nastavku će klokan tražiti svoju nestalu sestru i usput rješavati misterij svoga oca – kojega također nema već duže vremena. Kao će na toj avanturi imati mentora Walta koji će ga trenirati da postane mudar borac.

Prema opisu igre, u kojemu se navodi da će borba biti izazovna, čini se kako će igra biti podjednako naklonjena akciji koliko i skakanju, odnosno platformerskim elementima. Imamo i prvi trailer, premda on ne prikazuje praktički ništa, osim sugestije da će rakovi biti protivnici naslovnom klokanu te da će neki leveli biti smješteni na obali.

Igra je najavljena ekskluzivno za PC, a trebala bi biti dovršena nekad tijekom 2021. godine.

Komentari (4)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?