HCL.HR

Koja je igra u 2019. imala najbolje ispripovijedanu priču?

Zoran Žalac 19.12.2019.   •   2 komentara   •   HCL objave


Pomozite našem Dabru da dodijeli nagradu za priču koja nas je obogatila na intelektualnoj, emotivnoj i/ili duhovnoj razini.

Dobra priča je subjektivan pojam. No, dobra naracija ipak ima objektivne kriterije. U svijetu videoigara cijenimo reaktivne priče u kojima imamo slobodu i luksuz utjecanja na radnju. Kvalitetno pripovijedanje konstantno nas drži zainteresiranima za događaje na ekranu. Ono nas potiče na razmišljanje i kad nismo u igri, intrigira nas novim idejama, iznenađuje zapletima i obratima te nam ostavlja vrijednu uspomenu kad priča završi.

Nagradu za najbolje ispripovijedanu priču u 2019. zaslužuje:

 

Zanima vas glasanje za samo jednu najbolju igru godine? Ono se odvija na adresi Ulica Zlatnih Dabrova 15, Dabrovo. Želite li pak s drugima popričati o Dabrovim nominacijama za igru godine, možete to učiniti na našem Discord serveru.

Označeno sa:

Komentari (2)

  • Aldin219

    20.12.2019 - 18:45

    Death Stranding ne spada ovdje sigurno. Prica jeste na momente zanimljiva, ali ostatak vremena pokusava po svaku cijenu biti drugacija i bizarna sto je po meni igtomna greska storytellinga jer se gube glavni elementi progresije. Da ne govorim koliko je igra apsolutno uzasna nakon 2 sata kad te prodje euforija i kad se suocis sa realnoscu sta se zapravo radi u samoj igri. Ali o tom po tom.

    • SanKa

      @Aldin219, 23.12.2019 - 13:32

      nek si ti nama rekao. to je tvoje misljenje, zato mozes glasovati, ne budi naporan

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?