HCL.HR

Koja je igra iz 2020. zaslužila nagradu zato što je drugačija od ostalih?

Zoran Žalac 30.12.2020.   •   5 komentara   •   HCL objave


Pored deset klasičnih žanrovskih kategorija, Dabar je priredio i jednu za igre koje je teško svrstati pod jedan žanr ili su rijetki primjerci svoje vrste da konkurenciju u istoj nemaju.

Ponekad je našem Dabru teško razvrstati igre prema njihovim žanrovima jer se uvijek nađe barem jedna koju bi bilo žalosno izostaviti, a prema ostalim kriterijima nema konkurenciju u svom žanru. Primjerice, odlična kreatorska igra Dreams istovremeno ne pripada nijednom žanru i može ju se svrstati među sve žanrove, a neke igre poput Spiritfarera jesu 2D i jesu platformeri, ali u konačnici su i avanture i igre menadžmenta. Upravo zbog takvih igara imamo jednu “drugačiju” kategoriju drugačijih igara.

Premda se tu ne radi o igrama čiju kvalitetu možemo izravno uspoređivati po žanrovskim odrednicama, Dabar vjeruje da je ona igra koja je bila istinska rijetkost svoga žanra doista zaslužila biti nagrađena ovom nagradom. Svima ostalima čast je i nominacija u ovoj kategoriji jer na tržištu nema mnogo igara koje su unikatne i bez prave konkurencije.

Najbolja drugačija igra u 2020. bila je:

 

Osim drugačije igre, najbolje naslove biramo i u drugih deset žanrova. Ako odmah želite glasati u svima onda se zaputite na ovu poveznicu. Želite li pak sami nominirati svoju najbolju igru 2020. godine, to možete učiniti u zasebnom članku. Napominjemo kako glasanje traje još danas, 30. 12.

Označeno sa:

Komentari (5)

  • Bocwana

    30.12.2020 - 12:27

    God of War. ☺️

  • Emperor Ghaleon

    30.12.2020 - 14:31

    Ljudi, izvinite. Znam da ovo nije tema za to, ali vijesti na ovom sajtu su ionako aktivnije od samog foruma, pa samo da kažem da se nadam da ste svi dobro. Tri jaka potresa u tri dana, ovo nije normalno. Jebote ja u Jaski, udaljen toliko km od epicentra, sam se usrao od straha. Ovaj me jutros u 6:15 probudio. Mogu si misliti kako je jadnim ljudima koji su ostali bez kuća. Drž’te se.

  • vlatko2003

    30.12.2020 - 17:03

    pes ili fifa

  • Klaudio89

    01.01.2021 - 23:05

    Ja glasao za Bugsnax

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?