HCL.HR

Kojima otkrio drugu glumicu za svoj novi projekt

Zoran Žalac 01.11.2022.   •   4 komentara


Japanska glumica Shioli Kutsuna pojavit će se u sljedećoj igri Kojima Productionsa, uz već najavljenu Elle Fanning.

Nije neka tajna da redatelj Hideo Kojima voli poznate glumice, a bome i zgodne žene. Za svoj novi projekt zato je angažirao američku glumicu Elle Fanning, koja bi mogla imati ili glavnu ulogu u novoj igri ili vrlo važnu sporednu ulogu. Sad je pak otkriveno kako Fanning neće biti jedina glumica u toj igri jer je Kojima angažirao Shioli Kutsunu, japansku glumicu koja je od poznatijih filmova glumila u Deadpoolu 2.

Kojima svoju novu igru najavljuje kroz seriju pitanja: tko sam, gdje sam i kako to? Odgovore bismo izgledno mogli dobiti sljedećeg mjeseca na ceremoniji The Game Awardsa.

Sudeći po Kojiminim objavama na Twitteru, čini se kako će nova igra imati licenciranu glazbu francuskog autora pod nazivom Woodkid, s kojim se Kojima nedavno susreo kako bi ga skenirao.

Komentari (4)

  • Dick Johnson

    01.11.2022 - 17:53

    A jadan Kojimbo. I dok je radil Death Stranding sam je objavljival slike kak se zabavlja s glumcima. Bas silno oce bit redatelj al je zapel u igrama.

  • Iceman73

    01.11.2022 - 18:45

    Dobraaa

  • Strahinja Radonjic

    02.11.2022 - 00:11

    Šta će biti ova igra zapravo? Ima li neko ideju? 🙂 Moja pretpostavka je da kad su glavna pitanja koja se postavljaju “Ko sam?”, “Gde sam?” da je neka Android priča? Nešto kao Detroid Become Human? Ili pak možda neki bio inženjering kao iz Blade Runner sa Replikantima koji ispituju svoje postojanje?

  • BozanicJosip

    02.11.2022 - 11:31

    Najs

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?