HCL.HR

Kojima Productions otvorio američki ogranak

Zoran Žalac 13.09.2012.   •   1 komentara   •   Zanimljivosti


Razvojni tim Kojima Productions dobio je svoju prvu podružnicu, i to u Los Angelesu. U njoj će se, po svemu sudeći, raditi na osnovama akcijske 3D igre.

Nakon što je Konami za PES serijal otvorio dodatni studio u Londonu, Kojima Productions slijedio je taj primjer i otvorio podružnicu u Los Angelesu. Značajna je to vijest jer je Kojimin tim bio jedan od „izvornih japanskih“, i premda je posljednjih godina usvojio dosta utjecaja sa zapada može se reći da se držao svog teritorija. Sada se, međutim, čini da bi MGS serijal produkcijski mogao izaći izvan granica Japana.

Američki ogranak kompanije tako trenutno traži niz programera i dizajnera koji bi radili na temeljima „akcijske 3D igre“. To nam ne zvuči kao Metal Gear naslov, ali opet – možemo li to reći za Rising Revengeance? U bilo kojem slučaju, zasigurno je bolje vidjeti kako se razvojni timovi šire nego da se zatvaraju.

Komentari (1)

  • bombajstampa

    13.09.2012 - 12:19

    kupe kvalitetne ljude, vide da to drugim japancima vunkcionira. teško je više plasirati nešto jako japansko na svjetsko tržište pa mu skočili na val globalizacije.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?