HCL.HR

Koju igru više nikad ne želite igrati?

Zoran Žalac 13.05.2021.   •   174 komentara


Lako je pričati o igrama koje volimo i ponavljamo. No, sada od vas tražimo da smognete snage i ispričate nam svoju priču o igri ili igrama koju više nikad u životu ne želite pokrenuti.

U ovom periodu dok ne izlazi baš mnogo novih videoigara obično se vraćamo nekim stvarima koje još nismo stigli zaigrati ili pak naslovima koji su nam srcu dragi i rado ih prelazimo po tko zna koji put. No, lako je pronaći igre kojima se rado vraćamo ili želimo vratiti – tako da ta tema sada nije toliko zanimljiva; nas više zanima ono suprotno – kojim se igrama više nikad ne želite vratiti? Znači, igrama koje ste zaigrali barem jednom, ako ne i više puta, ali iz nekog razloga vam više ne pada na pamet trošiti svoje vrijeme na njih.

Imajte na umu da to ne moraju nužno biti primjeri loših igara – slobodno obrazložite svoje osobne razloge zašto odbijate ideju ponovnog igranja neke igre, ili pak više njih. Možda vas je neka online igra nepravedno kaznila, možda ste izgubili teško stečeni napredak u igri ili vas uz nju vežu neka neugodna iskustva.

Moj primjer igre kojoj se nikad ne želim vratiti  je horor avantura Outlast iz 2013. Igru sam kompletirao čim je izašla i smatram ju vrlo dobrom horor avanturom. Igrao sam i nastavak, igrat ću i nadolazeći Outlast Trials, ali za originalni Outlast rekao sam – nikad više!

Nije me strah – dobro, barem ne puno – nego Outlast želim pamtiti kao jedno jedino iskustvo igranja. Smatram da bi mi svaki sljedeći prelazak te igre utjecao na to kako ju držim u sjećanju te bi inicijalni doživljaj na neki način bio okaljan. Možda zvuči glupo, ali tog se razloga držim već punih sedam godina. Doduše, ako najave nekakav remake – to se ne računa, tome bih se vratio. Ako nije u VR-u, jer tu bih povukao granicu s Outlastom.

Sad ste vi na redu – koju igru više nikada ne želite zaigrati i iz kojeg točno razloga?

Označeno sa:

Komentari (174)

  • razer1234559

    13.05.2021 - 16:15

    Slender. Nikada više u životu jer bum riknul od straha.

    • razer1234559

      @razer1234559, 13.05.2021 - 21:49

      Inače sam dosta neozbiljan ali ajmo sada ozbiljno. Znači igra koju više nikada ne želim igrati jest Digimon World 3 bez obzira što sam ju prošao i to prošle godine za nekakvih 220-230 sati. U zadnje vrijeme sam dosta razmišljao da ga ponovno zaigram zbog digivolucija ali ipak kada se sjetim što sam sve prešao odmah izgubim volju. Razlog je sljedeći : Grindanje. U igri je obavezno grindanje jer bez toga nećete nikako napredovati a to vjerujte mi traje+pametno podizanje statistika uz pomoć Training Pointsa kojih dobijete nakon svakog level – upa. Pošto sam imao velikih problema sa Boss Digimonima posebno sa BlackMegagargomonom u Amaterasu serveru, samo da vam kažem kako napredujete u igri tako u jednom trenutku otključate novi server jer postoje dva servera u igri a to su Asuka i Amaterasu, kako bih to najbolje objasnio znači svijet u dvije dimenzije. Svijet je prilično ogroman+ što možete biti u vodi i ispod zemlje a to vam je pravi labirint. Nikako nisam mogao srediti BlackMegagargomona i tako sam brzo odustao. To je bilo čini mi se 2010 godine a i nisam bio tad dobar u takvim prilično velikim i teškim RPG igrama. Tek 10 godina kasnije odlučio sam ponovno zaigrati igru. Pošto sam od prethodnog igranja dobro poznavao igru i znao što me sve čega, osmislio sam svoj način treniranja Digimona i bio je uspješan. Znači u party-u imate 3 glavna Rookie Digimona i svaki Digimon ima svoja 3 polja za Digivolucije. Nakon svakog level UP-a Digimon dobije 5 Training Pointsa koje trošite na treniranje. E moj način treniranja je bio da ja nisam uopće te Training Pointse trošio na atribute kao što su Strength, Defense, Spirit, Wisdom… itd. nego na resistance jer oni strašno utjeću na Digivoluciju što uopće nisam znao. Atribute uopće nisam podizao jer kako sam napredovao tako su mi se atributi podigli zahvaljujući raznim itemima koje sam kupio u gradu ili ih dobio na aukcijama. U cijeloj igri Training Pointse sam trošio dizajući svakom Digimonu Resistance posebno Dark i Metal. Naravno trebalo je grindati za to a to je trajalo preko 80-100 sati, tj 15-16 sati igranja dnevno i to samo grindanje. Vjerujte mi isplatilo se jer sam tako dobivao neke od najrjeđih i najsnažnijih Digimona poput Beelzemona, Omnimona i BlackWargreymona+ još 5-6 novih ultra rijetkih Digimona+ što sam još te nove Digimone istrenirao do 99 levela. Kada sam to uspio bio sam presretan i sa veseljem i osmijehom na licu sam završio igru za nekakvih 220-230 sati. I vjerujte mi nikada više ne mislim ponovo zaigrati igru ali se čeka Digimon Survive i baš sam veseo.

    • razer1234559

      @razer1234559, 13.05.2021 - 23:48

      Htio bih još dodati i Dragon Quest Monsters: Joker 2. Fantastična igra u kojoj ste Monster Tamer i tako imate prekrasne mape krcate raznim Monsterima, hvatate ih i trenirate te ih spajate da bi ste dobivali nove jače Monstere. Razlog zašto nebih igrao igru jest taj što mi se krešala a nisam sejvao i nebih više sve to ponavljao jer opet problem je grindanje. Igra u kojoj konstantno hvatate Monstere, istrenirate te ih spojite i opet tako ponavljate postupak enti broj puta. Pošto u Partyu imate 6 Monstera tj. 3 Monstera koja su prva a ujedno i glavna za borbu+ 3 rezervna Monstera, nije bilo potrebno ih više imati jer bi mi samo smetala. Monsteri su bili podijeljeni u Rankove što znači da su najslabiji Monsteri bili oni rank F a najjači Rank A+. U to vrijeme kada sam igrao igru moji Monsteri su bili Rank C+ što sam imao Green Dragon-a koji je bio rank B i on mi je zbog veličine oduzimao 2 polja što znači da sam u borbi imao 2 Monstera umjesto 3 ili ukupno 5 Monstera u Partyu umjesto 6. Pošto su moji Monsteri bili 50-60 level došao sam do jedne zanimljive ideje da pohvatam najslabije Monstere u igri a to su Slimeovi i da ih istreniram do 50+ levela te da ih spojim sa svojim glavnim Monsterima. Kada sam ih istrenirao, konačno je počela sinteza i rezultati su bili stvarno nevjerojatni i u tom trenutku igra mi se krešala te sam bio strašno ljut. Imao sam preko 140-150 sati igranja.

    • SanKa

      @razer1234559, 14.05.2021 - 10:17

      apsolutno se slazem. 37 srcanih sam dozivio dok sam to igrao

  • Chara

    13.05.2021 - 16:16

    The Witness, zbog užasno teških zagonetki.

    • Jojorinjo

      @Chara, 13.05.2021 - 18:52

      A predobra je igra.

    • Stjepan Fikter

      @Jojorinjo, 13.05.2021 - 21:16

      Preglup sam za igru. 🙁 Hrpu panela uopće ne mogu shvatiti po kojem principu funkcioniraju.

    • The_Rubix

      @Stjepan Fikter, 13.05.2021 - 22:19

      U tom i jest čar igre. Svaka dionica zapravo ima svojevrsni tutorial dio koji nije uvijek u blizini prve (nove) slagalice. Igru nisam zavrsio jer ima dio s pticama koji je super težak (igram sam, bez ikakvog walkthrough-a) i moram priznati da me je to nekako odbilo od daljnjeg igranja, ali definitivno se namjeravam vratit i zavrsiti igru

    • Stjepan Fikter

      @The_Rubix, 13.05.2021 - 22:24

      To mi je sve jasno, ali kao što sam rekao, preglup sam za igru. 🙁

    • razer1234559

      @Stjepan Fikter, 13.05.2021 - 22:27

      Ma nisi glup Stjepane. Nemoj tako o sebi govoriti.

  • Hadvar

    13.05.2021 - 16:17

    League of Legends. Previse gubljenje zivaca.

    • Arthur

      @Hadvar, 14.05.2021 - 00:55

      Jedino ga igram s ekipom nikada solo. Jednom odlučim baciti solo i lik mi u chatu opsuje “ustaš**” mater i lefta dok meč nije započeo. Palim još jednom kontam drugi put će bolje. Napišem da ću top a netko je prije mene napisao top. Taman da ću napisati bot jer je lik prije mene napisao top on meni napiše “gov** malo ubit ću Boga u tebi”. A drugi mi napiše “ne zezaj mi kuma budalo” i isto lefta prije meča da ne mogu reportati likove. I odlučim se još jednom zaigrati i čudom dođem do meča bez uvreda na temelju nacionalnosti i vjere ali zato su se napisali u sred meča. Ukratko igra je odlična ali iskustvo s comunityem je katastrofalno, toksično i kancerogeno na maksimalnoj razini. Svatko se naljuti ali da me likovi vrijeđaju prije početka gamea jer mi se na usernameu vidi da sam iz Hrvatske i izađu da ne vidim tko su to je jednostavno kao koja prelije čašu. Tako da jedino igram s ekipom jer mi se ne da slušati uvrede od strane drugih. Nije da me uvrede diraju ali su takvi likovi naporni da su nepodnošljivi.

    • Diablofreak

      @Arthur, 14.05.2021 - 10:17

      Sve na mutu stavis i amen, tak ti svaka online igra, igras po svom, kak znas, i sam reportaj

    • Darac83

      @Arthur, 15.05.2021 - 00:42

      Uf, što volim naletit na takve. Na kraju ih natjeram da oni mene stave na mute… 😂

    • Onaj-koji-jesam

      @Arthur, 18.05.2021 - 21:54

      Ma takvi su kod mene lapapa… kao i čovječja ribica, to je endem krškog područja… tako su i oni dio svoje države, a nemogu podnjet što se bivša raspala… takve zakucam na max sa rečenicama tipa: ‘nemoj biti cvile’…

  • NikolaPro

    13.05.2021 - 16:29

    Witcher cijeli serijal, za neke je masterpiece al meni je iskreno previše serijal bio naporan i dosadan pokušavo sam ja igrat ali nisam se pronašo u witcheru nekako sam više gotivijo cijeli elder scrolls serijal

    • Dicksuckulla

      @NikolaPro, 13.05.2021 - 18:20

      Mislia san da cu bit jedini. Ja Witchera 3 nikad vise necu upalit, a zbog te igre ni ostatak serijala. Izdrza san nekih 10ak sati, a da je takav utisak ostavila neka druga igra puno bi je prije ugasia. Uglavnom, igra me je bar naucila da ne padan na nekakvi hype.

    • Marko Lukac

      @Dicksuckulla, 14.05.2021 - 08:30

      2018 sam prvi put zaigrao bilo kakvu Witcher igru ( tada je to bio Witcher 3). Nisam nista znao o Witcher serijalu i kao i u tvom slucaju igra uopce nije ostavila nekakav utisak i mislio sam da je samo hype. Tako da sam negdje u 3. mijesecu 2018. prodao Witcher 3 sa predjenih 10h. Zahvaljujuci koroni ziovot je postao dosadan. Citao sam kako je witcher 3 goty edition jako dugacka igra i da ima skoro 90h zabave. Prije mijesec dana sam pronasao igru na Amazonu za 20€ i mislio sam si „ma moram igri jos jednu sansu dat“. I tako sam ju ponovno zaigrao. Prvih 15 Sati sam se mucio ali nisam odustajao. Sve do Questova u Novigradu. Tada sam shvatio da je igra pre dobra i da je zasluzila sav hype. Vec mijesec dana sijedim i igram samo witcher 3 po cijele dane. Igru i oba dva dlca sam zavrsio prije 3 dana ali mi se igra toliko svidjela da sam ju uz pomoc new game+ odmah ponovno pokrenuo. Nadam se da ces nakon ovoga i ti witcheru dati jos jednu sandu kao ja.

    • NikolaPro

      @Marko Lukac, 14.05.2021 - 11:08

      ja sam davo witcheru 3 tri šanse nmg jednostavno ne želim sebe silit došo sam ja do novi grada ali nmg čovjeće jednostavno nmg

    • Diablofreak

      @NikolaPro, 14.05.2021 - 10:21

      Precjenitq igra, u prvom ona kilava tuca, mase macom ko usran, ma ni jedan, je open world je, velke mape, questovi, al gerald je za nist, da si u igri mage kak spada, nes kao u black. Desert online bila bi igra top

    • Kruger

      @NikolaPro, 17.05.2021 - 14:23

      Meni je bas obrnutno. Po meni je Witcher 3 masterpiece, dok sam u Skyrimu jedva izdrzao dovoljno da ga ne mogu refundat. Najgore potrosenih €10 ikad.

  • A vi kakote

    13.05.2021 - 16:31

    Fortnite – jer je sranje

    • razer1234559

      @A vi kakote, 13.05.2021 - 16:40

      Pa naravno da je sranje. Igra za male bebe.

    • Darac83

      @razer1234559, 13.05.2021 - 16:57

      Evo njega opet… 🙄

    • SonOfZeus

      @Darac83, 14.05.2021 - 18:19

      Kaže lik koji utroši 300 sati u digimon. Nekad stvarno ne znam da li je sarkastičan ili ozbiljan. 🤣🤦🏻‍♂️

    • razer1234559

      @SonOfZeus, 14.05.2021 - 18:50

      Opa nismo igrali niti jednu Digimon World igru iz ps1 ere. To je loše. Što si uopće igrao na ps1 platformi u to vrijeme? Tekkene ili možda MGS igre. Nisi upoznat sa takvim tipom igara a to znači da baš i nisi igrao puno dobrih igara u životu. Jak si na riječima i rugaš se ali primi se ti malo takvih igara, ne moraju biti Digimoni. Lako trčkarati bezveze okolo i pucati kao u Fortniteu.

    • ImeiPrezime

      @razer1234559, 13.05.2021 - 17:16

      Zašto je sranje?

    • Darac83

      @ImeiPrezime, 13.05.2021 - 18:31

      Nemoj… 😂

    • ImeiPrezime

      @Darac83, 13.05.2021 - 19:02

      A ne znam ni sam zašto pitam, vidi se da je lik troll.

    • Darac83

      @ImeiPrezime, 13.05.2021 - 19:06

      Ma nije nužno trol, više gejmerski snob – samo ono što on voli igrat, valja. Sve ostalo je sranje. 🙂

    • Onaj-koji-jesam

      @ImeiPrezime, 18.05.2021 - 21:57

      Evo nam prvašića pod krinkom…

    • Darac83

      @A vi kakote, 14.05.2021 - 00:21

      Instalirao sam ga da frendovi klinci imaju zanimaciju kad dođu u goste. Odigram i ja par partija mjesečno, zabavno je. Igra nije sranje, nego ima ciljanu publiku i to se vidi. Basic komande, basic filozofija, lijepo upakirano i rokaj… Naravno da je sranje “ozbiljnijim” gamerima, ali hejt prema ovoj igri je većinom neopravdan…

    • P3T4R

      @Darac83, 14.05.2021 - 05:35

      Nezz meni je igra bila ok na pocetku sa frendovima, mozes gradit most da odes negdje ali ovo sto je pocelo vec prije godinu dvije nemoze se vise normalno igrati a da ti netko ne izgradi palacu, okolno selo i ostatak AAA mape. Sad vidim kako je Rim nastao u dva dana.

    • afaron

      @A vi kakote, 14.05.2021 - 12:25

      slažem se, nikada mi nije sjeo taj bizarni princip da moram istovremeno graditi toranj i pucati. Sve je nekako nezgrapno i neintuitivno, gubi se fluidnost gameplaya..

    • Onaj-koji-jesam

      @A vi kakote, 18.05.2021 - 21:55

      To mi nije palo na pamet, alu svakako…

  • Mihael5555

    13.05.2021 - 16:36

    PES

  • ImeiPrezime

    13.05.2021 - 16:44

    Death Stranding. U početku je bilo ok, ali nakon negdje pola igre postalo je toliko repetitivno i dosadno da sam jedva završio(samo jer me zanimao kraj priče). Nakon pređene igre, žalim za svojih 30ak sati i 150 kuna.

  • Vujo777

    13.05.2021 - 16:46

    Definitivno outlast 2 i resident evil 7….N I K A D V I Š E

  • ANDREJ FISIC

    13.05.2021 - 16:50

    Hollow knight

  • Tony Ghost 1811

    13.05.2021 - 16:56

    GTA.

    • razer1234559

      @Tony Ghost 1811, 13.05.2021 - 17:05

      Evo ti odmah like i častim te pivom.

    • nikola720p

      @Tony Ghost 1811, 13.05.2021 - 20:14

      Koji GTA

    • Tony Ghost 1811

      @nikola720p, 13.05.2021 - 21:07

      Sve. I nove i stare.

    • nikola720p

      @Tony Ghost 1811, 13.05.2021 - 21:36

      Neznam zbog cega,kad je gta svaki bio uvek najbolji,gta san andreas je najbolji meni utisak ostavio

    • Tony Ghost 1811

      @nikola720p, 13.05.2021 - 21:46

      Kako kome. Zadnji naslov sam nakon 30min ugasio. Taj tip igre vise nije za mene. San andreas je ostao u lijepom sjecanju, to su bile te godine kad sam uzivao u takvim igrama.

    • nikola720p

      @Tony Ghost 1811, 15.05.2021 - 17:26

      Mozda zbog lika Trevora,bas je gadljiv ko da ga cuki i moj razred pravio

  • Gamingground

    13.05.2021 - 17:07

    AC Origins, ultra dosadna igrica…

    • vojnovic4

      @Gamingground, 13.05.2021 - 19:18

      Ja je upravo igram na oko 20 sati sam taman ubia hyenu

    • Manitou

      @vojnovic4, 16.05.2021 - 12:10

      Taman nakon 20h igranja se čovjek zapita koji k*** ja ovo i dalje igram. Meni je tako bilo…i onda je platiniram.

    • hyperion

      @Gamingground, 14.05.2021 - 14:12

      Bravo, nedavno završio, jedva. Jedini plusevi igre glavni lik i ljepota svijeta, ali isprazno i dosadno bože sačuvaj. Još te igre tjera da igraš dosadne side questove radi levela.

    • vojnovic4

      @hyperion, 14.05.2021 - 14:26

      Meni je najgore kad mi kazu ka ajde u tu regiju i najblizi fast travel mi je 1500 m pa jasi 10 min 🤣

    • hyperion

      @vojnovic4, 14.05.2021 - 14:50

      Ma još gore kad vidim da je idući main quest 5 levela iznad mojeg, pa moram grindat nekoliko sati. Mislim mogu se zaletit odma, ali onda naletim na onaj nedostatak rpg-a a to je da neki lik može bit polugol i koristit žlicu kao oružje ali ako je 5 levela jači od tebe džaba ti i tenk. 😀

  • vragec25cro

    13.05.2021 - 17:21

    Mgs 5,The Witcher 3,sve Ac prije Origins(osim black flag),sve sportske igre koje nisu trenutno vani,američke sportove igre opčenito,HZD,Tlou,Gow,Uc,bilo koju igračku igru koja nije aktualna,bilo koju pcn igru,remastere ako nisu besplatni,gta 4 i gta 5,Nier auto,Ets 1,Coh 1,CoD 6-kolko ih več ima,večinu br igara,project cars,skyrim,yakuza,halo 1-4,gears 1-4,forza motosport 1-7 i ima još hrpa igara koje ne bih više niti pokrenuo a kamoli igrao,ovo samo neke kojih se uspio sjetiti,a razlogi neke izašle iz mode(zamijenili ih novi nastavci)neke prešao u co op više puta,a neke mi dosadne i dosadnne do bola.P.S. yakuza wtf?Mislim igre s retasrdiranim gameplayem opčenito i story teling ighre bez mogučnosti preskakanja cut scena.

    • vragec25cro

      @vragec25cro, 13.05.2021 - 17:25

      P.S Final Fantasy,Kingodm hearts i opčenito anime Japanske igre.

    • Darcoolio

      @vragec25cro, 13.05.2021 - 20:44

      Šta igraš uopšte?

    • vragec25cro

      @Darcoolio, 13.05.2021 - 22:26

      Pa sve ove koje napisao igrao,neke probao i nisu mi se svidjele,neke mi dosadile brzo,u nekima proveo sate ali došli novi nastavki,a neke zaobilazim u širokom luku,ali opet probam tu i tamo.U zadnje vrijeme igram Valhallu odkako zavraio Cp 2077,s frendovima malo Rocket league ,Fifu,a i odigrali sve Gearse u co opu(zato se i Gearsi našli na spisku),a bogami i sve ostale žanrove koji nisu tabačine,pnc,storyteling i predosadni.Več kad pitaš sta igram 🙂

    • NomadCro

      @vragec25cro, 13.05.2021 - 19:58

      Je se ovaj zado

  • Saren

    13.05.2021 - 17:37

    Uff…. Tesko mogu izdvojiti igru bas direktno vec zanrove. U ovom slucaju ista sta forsira stealth ili je ultra stealth-based i battle royale zanr. Davnih godina kad sam bio prebalav i preglup sam zaigrao “neki” Splinter Cell : Chaos Theory, sto mi je bio prvi susret sa takvim zanrom, medjutim kako nisam razumio dosta toga (a i tek ucio Engleski jezik) bilo mi je sve skupa dosta strano. Odustao sam i pokusao sam se vratiti toj, a i drugim takvim kultnim igrama (Hitman 2, Blood Money itd..) vise puta kad sam bio odrastao, no medjutim moje neslaganje sa zanrom kao takvim nikad nije prestalo. Iako mnogima zanimljvi meni je tlaka, jer cesto nemam strpljenja cekati da se lik nekud makne ili zbrzam ili nesto uglavnom uvijek krivo napravim, pa se dogodi pisi kuci, propalo. Tako da sam uglavnom odustao od istog. Jedini kojeg sam se natjerao (dobro, vise je horor nego stealth) jest Alien Isolation. Nije mi zao jer je igra odlicna, no bogme nakon svega vidjenog i predjenog – nema teorije da ju vise upalim. Sto zbog straha, sto zbog tezine na kojoj sam kao naivcina, mislio da cu samo “prosetati” xD. PUBG kao battle royale zanr je bio prvi kojeg sam probao zatim Apex, jednostavno nije za mene. Ako moram izdvojit jos jednu igru, Batman Arkham Knight – odlican – no proklete tank bitke me ubijaju u pojam. Zavrsio igru, no uz tesku muku. Kad me pukne nostalgija za Batman igrama radije se vratim Cityu, Asylumu ili Originsu (potonjeg nastojim za Badnjak odigrati xD).

    • razer1234559

      @Saren, 13.05.2021 - 17:53

      Nisi mi drag, ali svejedno evo ti like od mene.

    • Saren

      @razer1234559, 13.05.2021 - 18:50

      Cijenim iskrenost. Btw pogledaj si danasnji clanak oko Humble Bundlea naslova. Pitao si za Titan Quest nedavno – mozes ga kupit (istina uz hrpu igara) za kakvih 16 eura na Humble Bundleu. Ja sam si osigurao svoju kopiju bas danas.

    • razer1234559

      @Saren, 13.05.2021 - 19:11

      Hvala😀, evo baš ću si pogledati. Inače kupujem igre na Steamu i htio bih Titan Quest sa novim ekspanzijama Ragnarok i Atlantis ali je stvarno skupo i nebih dao toliko novaca za jednu igru jer gledam da si za te novce kupim više igara. Kažem,pogledat ću i odmah kupiti ali ga vjerojatno neću odmah igrati jer upravo prelazim Gran Turismo 6 i moram priznati da mi nije dobra igra ali me nešto drži i igram ga po cijele dane i želim ga završiti.

    • Darac83

      @Saren, 13.05.2021 - 19:32

      Uff da, Alien Isolation… Da moram ponovno igrati onaj level s androidima bez oružja rezao bi si prepone žlicom…

  • matej931

    13.05.2021 - 17:44

    Just Cause bilo koji dio, probao sam jedno desetak puta igrati, svaki put sat vremena i to je to, ne pokrenem je više. Igra ima dobar koncept i zabavan game play ali fali joj nešto da me drži.

  • MD2

    13.05.2021 - 17:51

    Igrao sam jednom onaj James Bond: Blood stone. Odigrao sam igru jer je dosta kratka, ali ne bi to ponovio. Igra je stvarno loša.

  • Sinek

    13.05.2021 - 17:53

    hearthstone…. otkad sam poceo igrati runeterru

  • Agent

    13.05.2021 - 18:01

    Just Cause 4. Užas šta su napravili od igre.

  • Diablofreak

    13.05.2021 - 18:06

    cyberpunk 2077 i last of us 2, dvije mi najdosasdnije i najgore igre ikad

    al hej grafa je super, jos da mi to nes vrijedi

    • MightyAloy

      @Diablofreak, 13.05.2021 - 18:15

      Jedva čekam zaigrati obje igre u PS5 verzijama. The Last of Us Part II Naravno opet ponovo jer igra je remek djelo koje treba preći nekoliko puta. 🤘

    • Darcoolio

      @MightyAloy, 13.05.2021 - 20:46

      0 puta, ali dobro.

    • Diablofreak

      @Darcoolio, 13.05.2021 - 21:34

      Minus nula puta, sto vide u tom last of us 2 osim grafe , koja ni nije nest, probo sam da mi se svidi u sve, al dosadno do bola

    • Diablofreak

      @MightyAloy, 13.05.2021 - 21:32

      Sam daj , i dalje od mene o tom, last of us 2, uff, ni grafa nije nest, imam komp mislim, znam sto je grafa, ne kupujem sugavi ps4 zbog grafe, neg sto je jeftin, igra je dosadna do bola, kad razmislim ni prvi dio nie nest, vise me hype lega napo kao moras to igrat, igra ovaka onaka, bila mi srednja, preso i zaboravio ju

    • Robi123

      @Diablofreak, 13.05.2021 - 22:12

      Srca ti imaš li ti 3 razreda osnovne škole završeno? Pisat nauči čovječe.

    • Diablofreak

      @Robi123, 13.05.2021 - 22:35

      Sta ti hoces indijanac??
      Lijepo citaj,pise koju igru vise nikad nebi igralu, ja sam napisao, ak nemas nest pametno za rec suti, vidim da pametujes drugima sto da igraju, alo..

    • razer1234559

      @Diablofreak, 13.05.2021 - 22:41

      Pa kak će čovjek lijepo čitat. Ni Bog dragi ne razumije kaj si napisal.

    • Diablofreak

      @razer1234559, 14.05.2021 - 12:11

      Aj ti hendikep digimon, produzi.. najantipaticnija osoba tu definitivno

    • razer1234559

      @Diablofreak, 14.05.2021 - 12:26

      Alo Holysheat, zar ne vidiš na profilnoj tko sam ja? Nemoj da sada bacim jedan Terra Force na tebe pa ćeš vidjeti tko je hendikep Digimon. Zato maleni budi dobar i pazi kako se razgovaraš sa WarGreymonom.

    • Diablofreak

      @razer1234559, 14.05.2021 - 12:33

      aj sam se ti igraj u pjescaniku s lutkicama..

      kaj vec ..ne zanimas me.. komentiras sve i svakog, nemas zivot?

      ak ti dosadno poklonit cu ti ps1 pa se igraj..

      zbog taki kao tu sam sve manje ovdje , nemogu normalni doc do izrazaja od takvi kao vi .

    • razer1234559

      @Diablofreak, 14.05.2021 - 13:12

      Pa naravno da nemam život, Gamer sam čovječe. Želiš mi pokloniti ps1 igre. Kako slatko, baš si buci, buci. Što imaš? da li su Originali u pitanju? Da li imaš možda Chrono Cross, Xenogears, Saga Frontier 2 ili možda Legend of Dragoon.

    • mg

      @Diablofreak, 14.05.2021 - 11:41

      To nije igra za nestabilne osobe.
      nije,osobe,nij,igra ,Osobe.,sobe,nestabi,

    • Diablofreak

      @mg, 14.05.2021 - 12:10

      Nestabilne ko ti a?

    • mg

      @Diablofreak, 14.05.2021 - 12:48

      Na koju igru misliš?

    • Diablofreak

      @mg, 14.05.2021 - 13:17

      Sta? 😆

  • delight353

    13.05.2021 - 18:13

    Bilo koji battle royal. Smatram ih gubljenjem vremena.

    • NomadCro

      @delight353, 13.05.2021 - 20:03

      A druge igre ne? I zasto?

    • delight353

      @NomadCro, 13.05.2021 - 21:27

      Jednostavno ne vidim ništa u BR igrama što bih smatrao da je vrijedno mog vremena za gameanje kojeg više nemam puno. S druge strane, igre koje imaju nekakavu naraciju/priču/likove/imerziju tipa Metro, Mass Effect, AC, TLOU, GoW i sl., bih bez problema uvijek upalio.

    • Annabella_M.

      @delight353, 14.05.2021 - 11:09

      Ja nikad nisam voljela battle royale igre, ma uopće mi se taj koncept nije sviđao dok nisam probala Apex Legends i oduševila se. Ali dobro Apex nije tipični battle royale.

    • NikolaPro

      @Annabella_M., 15.05.2021 - 20:46

      Da apex ima taj neki svoj šmek i volim taj sistem biranja legendi pa combat je odličan samo da updejtovi izlaze malo češće igrica bi bila savršena

  • MightyAloy

    13.05.2021 - 18:26

    Sve starije 3D poligonalne igre jer su užasno ostarile i ne želim da mi ponovno igranje kvari lijepo sjećanje. Open world igre uz čast izuzecima (možda jednom npr. Horizon, Days Gone) jer ionako previše previše vremena provedem dok izigram sav sadržaj modernih opet world igara. Primjerice od AC-a imam traume po tom pitanju. Rijetko se vraćam igrama koje prođem jer nemam toliko vremena za igranje, backlog je uvijek tu prisutan, a ionako se trudim da pri prvom prelasku protresem sve što igra nudi. Znam da ima izuzetaka po tom pitanju poput NieR-a (još nije došao na red). Igrama se ponovo vraćam jedino ako su izuzetna igraća iskustva kao recimo The Last of Us serijal. Lakše mi je nabrojati igre koje ću ponovo igrati, pa evo čekam PS5 upgrade za The Last of Us Part II te The Witcher 3, a sigurno ću igrati i The Last of Us Remake ako se pokaže istinitim čak i ako sadržajem bude potpuno identičan originalu. Ostalo što sam prešao teško da ću ikada više upaliti.

    • NomadCro

      @MightyAloy, 13.05.2021 - 20:05

      Brate ako je Last of us remek dijelo onda je Lidija Bacic zasluzila Oskara.

    • delight353

      @NomadCro, 13.05.2021 - 21:30

      Mislis Grammya.

    • NomadCro

      @delight353, 13.05.2021 - 22:17

      Ne

    • Darac83

      @NomadCro, 14.05.2021 - 00:05

      👍😂😂

    • delight353

      @NomadCro, 14.05.2021 - 07:37

      .

    • Diablofreak

      @NomadCro, 14.05.2021 - 12:12

      Dosadnijz igru nisam igro nikad

  • Cro_echo88

    13.05.2021 - 18:48

    Definitivno Nioh, preteska i frustrirajuca a ni sama tematika me ne privlaci.

  • crolink07

    13.05.2021 - 18:54

    Nikad ne reci nikad. GTA 5 već godinama pokušavam odigrati barem nekoliko sati ali ne ide.
    Možda kada ostarim,posenilim i podjetinjim postane zabavna.

  • macgyver

    13.05.2021 - 19:04

    Far Cry 2. Najdosadnija igra ikad

    • Bronson

      @macgyver, 13.05.2021 - 21:34

      Obozavam Far Cry ali ni meni nekako 2 deo nije seo, bukvalno sam ga na silu presao koliko mi je bio dosadan i monoton..

    • nikola720p

      @macgyver, 13.05.2021 - 21:34

      Igra je odlicna ali ti nisi

    • Diablofreak

      @nikola720p, 14.05.2021 - 12:13

      Dvica jos najbolja, sad su od igre napravili rpg , ova sranja 5 ica, 2 i 3 najbolji delovi

  • Josipvk

    13.05.2021 - 19:04

    Moba igre tipa Dota 2 , ,League of Legends Heroes of Storm ,i ,Dark Souls igre jer su preteske probao pa odustao

    • Mah

      @Josipvk, 14.05.2021 - 09:04

      Why didnt you DODGE!?!

    • Josipvk

      @Mah, 14.05.2021 - 14:33

      Mislis li na League of Legends ,Dotu 2 i Heroes of the storm jednostavno to je vise za esport ekipu igra i nisam bas dobar u tome nije me privuklo da ponovo igram

    • Mah

      @Josipvk, 15.05.2021 - 02:11

      Ma ne ostavi tu jamu jada i ne gledaj nazad. Ja pričam o kotrljanju u visokoj travi dok kostur 3x veći od tebe zamahne prema tebi mačetom 1,5x manjom od Ornsteinovog koplja

    • Josipvk

      @Mah, 15.05.2021 - 15:48

      Meni se cini da malo trolujes ugl. i kontrole su na pc verziji bile nekako cudne i zbog toga sam odustao

    • Mah

      @Josipvk, 15.05.2021 - 22:20

      Jep kontrole jesu malo problematične hah i meni je trebalo jedno vrijeme da se naviknem na njih. Ma ne trolujem samo ćaskam s tobom

    • Josipvk

      @Mah, 15.05.2021 - 22:28

      Okej sve pet 🙂

  • Dajsikeks

    13.05.2021 - 19:05

    Roguelike i roguelite igre, ako postoji šifre, pređem ih inače ne. Ne želim gubiti živce. Neke jako dobro izgledaju, al ne obožavam mehaniku

  • Wolfensteiner

    13.05.2021 - 19:28

    Bilo koju fifu

  • Darac83

    13.05.2021 - 19:37

    Bloodborne. Fenomenalna igra koju sam igrao sve manje i manje da bih ju na kraju obrisao. Prešao nekih 7-8 bosseva, 4 kripte, DLC dosta igrao, dosta i grindao za levele, ali nema šanse da ju pokrenem opet ispočetka. Žalit ću vječno što ju nisam izgurao do kraja…

    • vragec25cro

      @Darac83, 13.05.2021 - 20:01

      Šta bi pokretao ispočetka?nastaviš di si stao 🙂

    • Darac83

      @vragec25cro, 13.05.2021 - 20:33

      Ma da, al opet bi trebao učit igrat od prvog levela jer sam skroz ispao iz štosa, a to mi se neda nikako…

    • Robi123

      @Darac83, 13.05.2021 - 22:14

      Ma sačekaj neko vrijeme i počmi ispočetka(sa saw cleaverom 🙂 ). Treba vremena da ta igra “klikne” al kad se ušemiš, preć ćeš je barem 5 puta.

    • Darac83

      @Robi123, 14.05.2021 - 00:09

      Ma toliko toga se skupilo da ne znam kad bi se vratio a BB… Kliknula je meni ona, nešto najbolje što sam igrao, samo mi je tad uletio God of War pa Spiderman Red Dead Redemption 2 pa dok sam sve odigrao, zaboravio igrat BB. Probao nastavit, izginuo 67 puta i tako ostala nezavršena…

    • Bronson

      @Darac83, 13.05.2021 - 22:44

      Nista gore nego kad ispadnes iz stosa a konacno dobijes zelju da nastavis..

    • Darac83

      @Bronson, 14.05.2021 - 00:06

      Da…

  • mihaljevic98

    13.05.2021 - 19:48

    Amnesia 😁 igro sam ju jako jako davno, ali vise nebi haha

  • Noghri

    13.05.2021 - 19:50

    This war of mine, jednostavno, toliko tmurna atmosfera da me je momentalno bacilo u depresiju. Napravis radio, i krene svirati ‘Tisina’, ne hvala…

    • Diablofreak

      @Noghri, 13.05.2021 - 21:37

      Za one ptspovce, ok igra je ok, ima elemenata, al nemos bit bad guy, orobim neke matorce lik dobije krizu identita,ono de seres, rat je, ubij, siluj sve je dopusteno, naprave mi tak neko emo sranje igru,

  • Sektallica

    13.05.2021 - 19:53

    Bioshock infinite razocarenje decenije.

  • Smike

    13.05.2021 - 20:01

    Iskreno Witcher,pokusavao 5 puta,jednostavno ne mogu i naravno far cry 5…

  • invictum

    13.05.2021 - 20:09

    Loto 6 od 45

  • NomadCro

    13.05.2021 - 20:10

    Sve overhypeane igre na koje sam nasjeo… kao npr. Last of Us i Horizon… igrao obe izmedju 10-20 sati, ali nisu sjele niti malo. Nadam se sto vecem broju igara poput Wasteland, Commandos, Desperados, X-Com, Divinity i sl…

    • marko1106

      @NomadCro, 14.05.2021 - 00:48

      Po ovome tebi samo jedan žanr paše.

    • NomadCro

      @marko1106, 14.05.2021 - 18:52

      Ma ne, volim sve zanrove (osim racinga i vozanja kamiona). Ako mi je igra dobra zanr nije bitan. Ali se nadam sto vecem broju igara poput spomenutih.

  • nikola720p

    13.05.2021 - 20:26

    Mortal combat X najgora igrica,video sam kako deca igraju na soniju,neznam samo kako pojeo rucak,kod mene u gradu ima onim velikim marketima sony konzole

  • Strange Man

    13.05.2021 - 20:29

    Stranded Deep. Igra mi je bila dobra i prošao sam je samo jedamput. Nebi je mogao opet igrati iz razloga kada se sjetim šta sam sve prošao u tom jednog igranju. Prvih 5 otoka jedva sam preživljavao, svaka kap vode je bila bitna, pa onda prvi brod i od totalne nule došao to totalnog mahera. Baš zbog toga, gdje sam sve prošao u jednom igranju i jednostavno ne mogu igru opet zaigrati, jer ovako je lijepo pamtim.

  • goc1235467

    13.05.2021 - 20:32

    Red dead redemption 2. Jedna od boljih igara ali ju nikad više ne mislim prelazit jer smrt Arthura čini skupljanje novca i ulaganje u kamp besmislenim.

    • vragec25cro

      @goc1235467, 13.05.2021 - 22:28

      Al nakon smrti Artura meni tek igra postala bolja.

    • DjokaBA

      @vragec25cro, 14.05.2021 - 08:58

      Daj brate ne zezaj..

    • vragec25cro

      @DjokaBA, 14.05.2021 - 11:00

      Zašto?Po meni bi igra bila čak i bolja da je napravljena tako kako je poslje Arturove smrti.

    • NomadCro

      @vragec25cro, 14.05.2021 - 18:55

      Zar je drukcija poslje njegove smrti? Mozes sve isto sta i prije ili ne?

    • vragec25cro

      @NomadCro, 14.05.2021 - 18:59

      Da,ali lik nije tolko naporan i glup.Ima cilj u igri i neda se lako vuči za nos(J.M.)

    • NomadCro

      @vragec25cro, 14.05.2021 - 20:04

      Ok je lik od Artura. Meni su predobro napisane one zadnje misije kad jases sam prema zadnjoj misiji(mislim da je zadnja), mjuza pomalo pici, lik gotov umrt na konju stavlja sesir i ide u zadnju bitku. Bas mi je sjela ta scena.

    • vragec25cro

      @NomadCro, 14.05.2021 - 20:15

      Dobra glazba,dobar i detalhan world i hrpa aktivnostih nevezano uz pricz.To mi se jedino svidalo u igri

  • Dragan[MKD]

    13.05.2021 - 20:44

    Bloodborne, odigrao sam sve, kompletirao sam sve i ne želim više nikad to pokrenuti.

  • Darcoolio

    13.05.2021 - 20:47

    Red Dead Redemption 2.
    Sjajna priča, ali ima predosadne delove, ne bih igrao više nikad.

    • Vujo777

      @Darcoolio, 13.05.2021 - 21:14

      Neznas ti sta je dobro🙄

    • delight353

      @Vujo777, 14.05.2021 - 07:40

      Meni ti je to isto koma igra. Ima mrak svijet i likove, ali em je rastegnuta do boli, em je gameplay nezanimljiv. No, naravno, ukusi su razliciti.

  • Okramtaker

    13.05.2021 - 20:52

    Devil may cry 2

  • Stefek

    13.05.2021 - 21:07

    Genshin Impact

  • Me666

    13.05.2021 - 21:22

    Sad ću naljutiti ljubitelje klasika, ali za mene je to I Have No Mouth, and I Must Scream. Užasno me umorila ta igra – prezentacijom, mehanikama, ritmom. Nisam nikada dovršio i nikad ni neću

  • savo

    13.05.2021 - 21:26

    Sve koje sam presao.

    • Darac83

      @savo, 14.05.2021 - 00:12

      Ima i tu nešto…

  • Vujo777

    13.05.2021 - 21:32

    Mafia 3,nije mi se bas svidjela

  • WalkerAssasid

    13.05.2021 - 21:33

    Ac 1, istraži grad, ubi lika, vrati se u Masyaf, i tako u krug

  • Sayan

    13.05.2021 - 21:35

    Breath of the wild,jedva sam se prisilio da ju predem a kamoli da ju opet igram.

  • Bronson

    13.05.2021 - 21:39

    Fight Night Champion story mode, toliko sam se namucio da je zavrsim da vise nikad nisam hteo da pipnem igru..

  • markan3333

    13.05.2021 - 21:44

    Bloodborne, Dark Souls igre, Last of Us 1 i 2. Predobre igre ali sam prešao sve što igre nude i nemam se razloga vraćat.

  • tylerogg

    13.05.2021 - 21:58

    Division 1 i 2 te sve slicne gluposti koje se igraju online i di je sve vise bolesnih ljudi koji pokusavaju biti “pro” igraci sa raznim siframa i hakiranjama.Ugl gdje je dopusteno hakiranje tu ja necu vise log in…

    • NomadCro

      @tylerogg, 13.05.2021 - 22:20

      I 2 ima taj problem? E brate kec mi je bio fenomenalan, skupila se ekipica sa HCL foruma i bas smo derali macka… ali sve je palo u vodu nakon 20ak DZ runova i hackera smecarski.

    • tylerogg

      @NomadCro, 14.05.2021 - 09:46

      Da i drugi nastavak pocinje sa varanjem,sifre su dosta skuplje nego za prvi dio al su ih poceli kupovati i koristit a da nespominjem taj mutavi medkit kojemu treba gro vremena da vratis armor.Jednostavno nestignes se izljeciti u pvp kombatu a i dosta je aimbotera tamo.Prijavio sam barem 100 puta sa dokazima varalice i uvijek u povratu dobio odgovor da oni nemogu izbaciti hakere..

  • Markopossboss

    13.05.2021 - 21:58

    Fortnite

    • mazeo10

      @Markopossboss, 13.05.2021 - 22:12

      zašto si to uopće igro?

  • tuvvok1701

    13.05.2021 - 22:20

    Heavy rain, kad tu nisam razbio joystick, nikad neću, jedva sam izdržao 15 minuta

  • Vexido

    13.05.2021 - 23:27

    arc survival evolved , igrao 4-5 mjeseci dosta ozbiljno(online) , sakupio brdo svega svacega, sagradio si simpa kamp , ogradio , uredio, ofarbao , grupirao zivotinjice , jedna vrsta na jednu stranu, druga na drugu , krletku napravio za leteća stvorenja , i slične forice… , otisao na more na dva tjedna, vratio se , uninstal …

  • moordrak

    13.05.2021 - 23:48

    World of Warcraft. To više ne bih taknuo ni štapom.

  • PCbartul

    14.05.2021 - 01:06

    TF2. Svako 5 – 6 mjeseci ga upalim i odigram rundu – dvi čisto da samog sebe sjetim koliko ne volim tu igricu svaki put kad pomislim da mi se možda ipak svidi. Razlog zašto je ne volim je taj što mi se igrica smije u facu kad umrem, failam objektiv ili izgubim rundu. Onako, igrica te prisiljava na try hardanje, a ja sam casual igrač. Radije ću igrat overwatch, to je puno više noob friendly I ne osjećam se ko luzer kad izgubim

  • seizure91

    14.05.2021 - 07:46

    The Last of Us 1, ne zelim vise prolazit kroz depresivnu atmosferu i tmurnost u toj igrici, koja je jedna od najboljih koju sam ikad igrao

  • SummerianKnife

    14.05.2021 - 08:26

    Middleearth: Shadow of Mordor….

  • darkness666

    14.05.2021 - 08:38

    Tlou 2…jednostavno najvece razocarenje u gamingu ikada..

  • DjokaBA

    14.05.2021 - 09:04

    Destiny, Borderlands, Division i uopste taj looter shooter zanr.

  • zlakob

    14.05.2021 - 09:31

    trenutno sve i jednu UBISHIT igru… zadnja UBI igra sa kojom sam se zabavio i koja je valjala je Far Cry 3.. ostalo je sve “isperi i ponovi” .. po meni definitivno najblesaviji studio sa najmanje gaming inovacija, žalim ljude koji davaju 60e za njihove šrot igre.

  • miriseNAdobro

    14.05.2021 - 10:01

    TLOU 2 jer igra me je zbunila i dosla do toga da ispitujem svoju seksulanost

  • SanKa

    14.05.2021 - 10:18

    Death Stranding. Igra nema replay value. Repetitivna postane, pricu vec znas kad predjes, i epilog je bolesno dug

  • jastreb

    14.05.2021 - 10:47

    Battlefield serijal, iz principa, jer kad je izašao B4 bio je zbugiran i mjesecima neigriv. Nakon toga sam odlučio da nikad više neću nasjesti. A žao mi je jer je to tip igre kojeg obožavam.

  • Veles

    14.05.2021 - 11:23

    PES i FIFA. Toliko se nerviram da je to nezdravo…

  • Duje0506

    14.05.2021 - 11:37

    Inače dobro proučim ono što planiram kupit i igre ne igram nakon jednog prelaska, bez obzira na replay value. Isto tako, kad nešto počnem igrat to i završim, i ne počinjem drugu igru u međuvremenu. “That said”, Sekiro!!! Igra koja me ubila u pojam. Toliko puta prilikom igranja mi je došlo da krenem igrat nešto drugo, jer me ova više iscrpila nego zabavila. Na kraju sam doša do glavnog bossa i tu odusta. Kad god bi pomislija da je to to, on uđe u sljedeću fazu. Zbog nje mi se trenutno ne igra ništa “Souls like”. Inače, Bloodborne jedna od najdražih igara ikad.

  • hyperion

    14.05.2021 - 14:21

    Rijetko kad “riskiram” pa se obično igra ono što imam jak osjećaj da će mi se svidjeti ali napisat ću ono što mi je prvo palo na pamet, onaj Rise of the Tomb Raider. Nakon dosta solidnog reboota serijala 2013. nadao sam se da će drugi bit možda još bolji, međutim ostao mi je u sjećanju kao naslov koji sam se silio preći, preloš mi je bio…

  • Necar012

    14.05.2021 - 17:16

    Outlast,nikad ga vise necu igrati

  • Pajo Paksu

    14.05.2021 - 17:43

    Inače kad izigram igru ne vraćam joj se ponovo, kuća poso kuća ne daju mi baš puno vremena, a naslova novih ima podosta na čekanju za izigrati. Igre koje mi se dopadnu izigram ih maksimalno i nekima bhi se rado vratio, a ovoj igri nipošto se ne bih vratio iako sam je izigrao na silu. To je Assassins Creed Unity. Igrao sam je nedjeljom i to po sat, dva. Uopće me nije privukla, misije dosadne, repetativne, a ja uporan da je izigram.

  • Gigo

    14.05.2021 - 22:15

    Cs:go – ne mogu ga smislit ocima

  • Mah

    15.05.2021 - 02:18

    Marvels Spiderman, jedan od najlakših platinuma, 20h igre i delete zauvijek

  • Fli 0100

    15.05.2021 - 15:06

    Outlast – jer je dosadno i gubljenje vremena, GTA V – jer ima previse stvari koje mi se nisu svidele, AC Liberation – isti razlog kao za Outlast

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?