HCL.HR

Oznaka: HCL rasprava

Što ne podnosite kod hardvera za gaming?

Zoran Žalac 12.07.2022.

Problemi u igrama najčešće se daju ispraviti jer su softverske prirode. No, što se događa kad vam gaming kvari nešto što je fizička prepreka i znate da neće biti ispravljeno. Pristajete li na kompromis ili ne popuštate?

S kojom igrom imate volim-mrzim odnos? – igrate ju, a ne volite?

Zoran Žalac 12.04.2022.

Svi imamo igre koje volimo i koje ne volimo. I obično igramo one koje volimo i izbjegavamo one koje ne volimo. No, postoje li slučajevi da konstantno igrate igru koju zapravo ne volite?

Što vam je “cool” u današnjim igrama?

Zoran Žalac 05.04.2022.

Mlade je igrače lako fascinirati stvarima i temama iz svijeta videoigara, no što se događa s fascinacijom kad odrastemo? Postavljamo vam zato teško pitanje: što vam je sada “cool” današnjim igrama?

Jeste li ikad sanjali da igrate igre koje ne postoje?

Zoran Žalac 31.03.2022.

U snovima često znamo sanjati lude stvari koje se nisu dogodile ili se ne mogu dogoditi. Zato vas pitamo – jeste li ikada sanjali da igrate igre koje još ne postoje?

Koju perspektivu u igrama više volite: prvo ili treće lice?

Zoran Žalac 15.03.2022.

Vrijeme je da povedemo raspravu o vrstama pogleda u igrama. Kad možete birati – igrate li više s pogledom iz prvog ili pak iz trećeg lica?

Koji vam je bug iz igre pojeo najviše živaca?

Zoran Žalac 15.02.2022.

Ne postoji bezgrešna igra bez bugova – postoji samo sreća da ih ne vidimo i nesreća da nas zahvate. Jeste li magnet za bugove u igrama i pamtite li neki posebno iritirajući bug?

Koje su vaše novogodišnje odluke vezane uz gaming?

Zoran Žalac 03.01.2022.

Početak godine idealna je prilika za donošenje odluka od kojih ćemo vrlo brzo odustati. Ali, zanemarimo tu činjenicu – koje su vaše novogodišnje odluke vezane uz gaming?

Jeste li ikada u igrama nešto krivo shvatili ili si pogrešno preveli?

Zoran Žalac 02.12.2021.

Većina videoigara koje konzumiramo traži od nas osnovno poznavanje stranog jezika. Ako ga i ne znamo, snalazimo se na razne načine, a iz toga proizlaze neka komično pogrešna tumačenja. Jeste li ikada imali takva?

PC igrači, držite li ikone igara na desktopu?

Zoran Žalac 09.08.2021.

Postoji više načina za pokretanje igara na PC-u. No, zna se koji je način stare škole – pokretanje igre preko prečaca s radne površine. Ide li to kod vas tako ili igre pokrećete drugačije?

Koji nadimak (nickname) koristite u igrama?

Zoran Žalac 12.07.2021.

Nadimci i drugi nazivi koje koristimo u igrama ponekad znaju biti pravo blago cringy humora koji se djelomično treba ponositi. Koji je vaš nadimak u igrama?

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?