HCL.HR

Konami preskače E3 2021, uvjeravaju igrače da rade na novim igrama

Zoran Žalac 01.05.2021.   •   2 komentara


Japanska tvrtka Konami neće u šestom mjesecu predstaviti svoje nadolazeće igre jer su njihove ekipe previše zaposlene.

Sve se češće mogu čuti glasine o tome kako izdavačka kuća Konami planira oživjeti serijale Silent Hill i Metal Gear Solid. Do toga možda i dođe – jednoga dana, ali sada znamo da neće doći u periodu između 12. i 15. 6., kada se održava sajam E3 2021.

Iz Konamija su poručili kako zbog nezgodnog tajminga neće biti spremni prezentirati išta na E3 sajmu. No, to ne znači da nemaju što prikazati te uvjeravaju svoje fanove da su “duboko u razvoju nekolicine ključnih projekata” i navode kako ćemo o istim doznati kasnije tijekom godine.

Kako kažu, podržavaju E3 sajam i žele da isti bude uspješan, ali jednostavno ne stignu sudjelovati u istome. Šteta – iskreno rečeno – internet se iz godine u godinu nada reprizi legendarno bizarne konferencije na E3 sajmu. Možda dogodine!

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • Pajo Paksu

    01.05.2021 - 10:41

    Konami mi je još u prošlim stoljeću bio kao neka vodilja kvalitetnih igara. Čim bi vidio oznaku Konami morao sam izigrati igru. Danas nisu ni sjena od tog Konamija.
    Haha..Skoro sam napisao kroz stoljeća igranja vidio igara pa sam shvatio kako bi to bilo glupo, čak i preglupo. A da sam mator jesam 🙂

  • Rastmahatta

    01.05.2021 - 11:21

    Eh, na što su se sveli….

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?