HCL.HR

Kooperativna špijunska igra Operation Tango dolazi ovoga proljeća

Josip Klanfar 18.03.2021.   •   0 komentara


Ovog proljeća nas očekuje špijunska igra Operation; Tango. Naravno da će igra biti kooperativne naravi jer, kakav bi to tango bio kada ne bi bio u dvoje?

Javna je tajna da za prijem u špijunsku agenciju morate znati dobro plesati. Pogotovo tango. Čak je to i Hitman nedavno dokazao, a na proljeće nam stiže jedna kooperativna špijunska igra naziva Operation: Tango. Čini mi se da nema baš neke pretjerane veze s plesom, ali hej – tango je tango.

Kao što sam naveo, riječ je o kooperativnoj igri špijunskog karaktera gdje će dvoje igrača morati rješavati opasne misije u visoko razvijenom tehnološkom svijetu. Jedan igrač će biti Agent dok će drugi biti Haker. Biti će naravno šuljanja, istraživanja, a sve kako bi iskorijenili sile koje prijete slobodnom svijetu. Igrat će svatko iz svoje perspektive na različitim mjestima, a jedina poveznica će vam biti glasovna komunikacija komunikacija. Zapamtite – igra zahtjeva da oba igrača imaju mikrofon. Izazovi će biti jedinstveni, lokacije egzotične, a zagonetke će biti moderne, navode developeri Clever Plays.

Već sam rekao da igra dolazi na proljeće, a potvrđena je za sljedeće platforme: Playstation 5, Playstation 4, Xbox One te za PC (Steam). Ako imate bolju polovicu koja voli plesati, na proljeće ju uzmite za ruku, dajte joj kontroler i zaigrajte tango.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?