HCL.HR

Oznaka: Hakerske igre

Upućuje li novi kraj Watch Dogs 2 da će se nastavak odvijati u Londonu?

Juraj Bevandić 15.02.2017.

Novi patch za Watch Dogs 2 malo je izmijenio kraj igre, a fanovi su otkrili tragove koji upućuju na to da će dobiti nastavak koji će se odvijati u Londonu.

CNN u hitnim vijestima o ruskim hakerima koristio slike iz Fallouta 4

Juraj Bevandić 03.01.2017.

Ako je vjerovati režiji jedne od vodećih svjetskih televizijskih kuća CNN-u, ruski hakeri se koriste računalima iz Fallouta 4 i Obama nije time zadovoljan.

Watch Dogs 2 večeras se otključava na PC-u, evo grafičkih postavki

Zoran Žalac 28.11.2016.

Provjerite što sve trebate znati o PC verziji Watch Dogsa 2 prije nego ju zaigrate, počevši s trenutkom kada sat otkuca ponoć.

RecenzijaWatch Dogs 2

Zoran Žalac 28.11.2016.

Recenzijom Watch Dogsa 2 pokušavamo biti podjednako britki kao i njegovi hakeri, premda je to teška zadaća ako niste totalno izmišljeni likovi moderne satire.

HCL VideoIgramo Watch Dogs 2 (EP4): Ukrao sam auto koji može pričati

Igor Belan 24.11.2016.

Auto koji priča? Watch Dogs 2 je pun visoko-tehnoloških stvarčica pa valjda ni to nije nemoguće. Ili ipak je? Saznajte u novoj epizodi našeg odigravanja Watch Dogsa 2 u kojoj rješavamo još jednu misiju.

HCL VideoIgramo Watch Dogs 2 (EP3): Trollanje ljudi na ulici

Igor Belan 21.11.2016.

Hakiranje u Watch Dogs 2 je toliko bolje da se sada vjerojatno i satima možete čisto glupirati trollajući ljude na ulici. Upravo to činim u prvoj polovici novog video komentara, a kasnije na Rambo način rješavamo jednu misiju. Bacite pogled.

HCL VideoIgramo Watch Dogs 2 (EP1): Prošao sam test hakiranja

Igor Belan 16.11.2016.

Pogledajte kako Watch Dogs 2 izgleda na PS4 Pro konzoli u prvom u nizu naših videa koji vam pokazuje prvih pola sata igre uz naše nadasve oštroumne komentare.

Sunčani Watch Dogs 2 ukratko ispričao svoj zaplet

Zoran Žalac 24.09.2016.

Proširena verzija trailera koji nas je upoznao sa zločestim Dušanom otkriva nam zaplet Watch Dogsa 2, jednog poznatog lika i hrpetinu akcije.

Watch Dogs 2 kroz 20 minuta gameplaya otkriva što se radi u otvorenom svijetu

Zoran Žalac 30.08.2016.

U dvadesetominutnom pregledu gameplaya iz Watch Dogsa 2 imamo prilike vidjeti kako se kontrolira hakiranje, što možemo raditi u otvorenom svijetu i po kojem principu možemo komunicirati s drugim igračima.

Ako ste zločesti u Watch Dogs 2 postat ćete meta za druge igrače

Zoran Žalac 17.08.2016.

Ubisoft je predstavio novi dodatak multiplayeru Watch Dogsa 2. Radeći ilegalne aktivnosti poput krađe i oštećivanja okoliša na sebe ćete navući tjeralicu od koje bi mogli profitirati drugi igrači.

Ubisoft otkriva čime su im stvarni hakeri pomogli pri izradi Watch Dogsa 2

Zoran Žalac 11.08.2016.

Tvorci Watch Dogsa 2 pojašnjavaju kako je osmišljena Dedsec organizacija, što je haktivizam i kako su se pravi hakeri snašli u ulozi konzultanata pri izradi igre.

Orwell je špijunska simulacija kakvom se Watch Dogs nije usudio biti

Zoran Žalac 09.08.2016.

Narativna avantura zvana Orwell pred nas će staviti etička pitanja gospodarenja privatnim podacima za viši cilj i suočiti nas s posljedicama istoga.

HCL VideoIgrali smo Watch Dogs 2, mogao bi vam hakirati mozgove

Zoran Žalac 11.07.2016.

Watch Dogs 2 trebao bi biti sve što jedinica nije bila – čista, neiskvarena, neograničena zabava s hakiranjem u velikom gradu. Ako uspije u svemu što smjera, hakirat će nam mozgove da ga igramo satima i satima.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?