HCL.HR

Kotačići Hellskatea uskoro će se vrtjeti u early accessu

Stjepan Fikter 26.01.2024.   •   1 komentara


Nadolazeći Hellskate, kojeg igramo idućeg mjeseca, neće biti klasični primjer ekstremnog sporta jer osim izvođenja trikova bit će tu i uništavanja demona.

Jedan od načina za začiniti skateboarding igru može biti dodavanje akcijskih i roguelite elemenata kako bi imali validan razlog za uništavanje različitih demona. Hellskate će tako od 15. 2. oživjeti ovu neobičnu kombinaciju prvo kroz early access program u kojemu bi se trebalo skejtati nešto više od godinu dana. Kako je riječ o roguelite naslovu, skejtanjem ćemo skupljati i otključavati raznoraznu opremu. .

Dodavanjem drugačijih elemenata u igru, izvođenje trikova nije gurnuto u drugi plan jer njihovim kombiniranjem će se pojačavati napadi te aktivirati vještine za što učinkovitiju eliminaciju protivnika. Umiranje u ovom naslovu bit će normalna pojava, no isto tako će biti i nova prilika za isprobavati nekakvu drugačiju kombinaciju opreme. Mač koji ispušta struju? Može! Otrovni šurikeni. Ima i toga.

Po izlasku igre bit će dostupan prvi svijet od tri planirana, a završna verzija igre imat će i kompletan narativni dio. Ako slučajno si ne možete predočiti kakav će gameplay biti, već sad se može isprobati i demo verzija na Steamu.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • Bojko

    26.01.2024 - 09:22

    Fantastično.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?