HCL.HR

Krajem mjeseca čistimo imanje Lare Croft u PowerWash Simulatoru

Stjepan Fikter 19.01.2023.   •   1 komentara


Čistači u PowerWash Simulator zadnjeg dana mjeseca besplatno odlaze na Larino imanje kako bi doveli u sjajno stanje, a u tome pothvatu pridružit će im se igrači na PlayStationu i Switchu.

Tko zna gdje je Lara Croft i njezino osoblje otišlo kad je Croft Manor postao kompletno zapušten i čeka na vraćanje starog sjaja. Odgovor zapravo nije niti toliko bitan jer će se imanje ponovno cakliti od 31. 1. kad PowerWash Simulator čistači besplatno preuzmu Tomb Raider Special Pack nadogradnju. Osim toga, na isti datum igra izlazi za PlayStation konzole te će se moći čistiti i u pokretu na Switchu.

Inače, ova nadogradnja dolazi u obliku mini kampanje što uključuje pet novih razina po kojima ćemo špricati s vodom. To znači kako ćemo unutar kuće čistiti različite artefakte, ali isto tako ćemo se morati pobrinuti i za vanjsku stranu. Znači klasično čišćenje prozora, ali i zidova, vozila pa čak i fontana – sve će se morati sjajiti.

Doduše, dolaskom igre na nove platforme, kod njih neće biti omogućen crossplay u multiplayeru. To znači kako će još uvijek zajedno čistiti ekipa na Steamu, Windows PC-ju te Xboxu.

Komentari (1)

  • Kosta99

    19.01.2023 - 15:58

    ajmo Igore, metla u sake 🙂 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?