HCL.HR

Kreatori Elite Dangerousa u ovoj godini lansiraju potpuno novu franšizu

Hrvoje Smoljić 11.02.2019.   •   1 komentara


Nakon svemira, zabavnih i dino parkova, Frontier Developments nam priprema nešto sasvim novo. O igri nije poznato mnogo, osim činjenice da ćemo je zaigrati mnogo ranije nego se itko nadao.

Nema ništa bolje od najave igre nedugo prije njenog izlaska. Tako barem misli Frontier Developments. Studio je to koji nam je prethodno isporučio svemirski Elite Dangerous, ali i simulatore upravljanja parkom znane kao Roller Coaster Tycoon. Iako je neko vrijeme poznato kako studio marljivo radi na potpuno novoj igri iz vlastite intelektualne radionice, tek sada, na kapaljku dobivamo nove detalje. Prvi od njih je činjenica kako će ta misteriozna igra ugledati svjetlo dana već krajem ove godine.

Informacija je to koja je izvučena iz financijskih rezultata studija, koji je očito ubrzao svoje planove potaknut solidnim uspjehom Planet Coastera i Jurassic World Evolutiona. O novoj igri se ne zna gotovo ništa, pa čak ni njen žanr koji bi nam malo zagolicao maštu i dopustio nam da razvijemo pokoju teoriju. S obzirom na kratak vremenski period do izlaska igre, više ćemo zasigurno saznati uskoro. Laserski dinosauri u svemirskom zabavnom parku? Možemo se samo nadati.

Označeno sa:

Komentari (1)

  • bozicni_zeko

    11.02.2019 - 21:18

    Potpuno nebitno, samo neka rade na nastavku Elitea jer Dangerous i njegova Horizons ekspanzija je najbolja svemirska simulacija koju sam do sada igrao i želim još.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?