HCL.HR

Kreće Hrvatski Telekom e-Liga, osvojite PlayStation 5 u velikom FIFA 21 natjecanju

Igor Belan 17.10.2020.   •   7 komentara


Prijavite se na vrijeme za veliko natjecanje u Fifi 21 u kojem će sudjelovati i profesionalni nogometaši iz najvećih nogometnih klubova u Hrvatskoj.

Igrate FIFA igre već godinama i mislite da ste dobri? Redovito pratite Hrvatski Telekom Prvu Ligu i vjerno podržavate svoj klub? Mami vas taj PlayStation 5 i obećanja o next-gen iskustvu gaminga?

Hrvatski Telekom upravo je najavio natjecanje kakvo ste čekali.

Hrvatski Telekom e-Liga jedinstveno je esports natjecanje koje će spojiti najbolje igrače FIFA igara u Hrvatskoj i neke od najboljih klubova Hrvatski Telekom Prve Lige: GNK Dinamo, HNK Hajduk, HNK Rijeka i NK Osijek.

Prijave za ovo natjecanje bit će otvorene za sve građane Republike Hrvatske starije od 18 godina od 19.10. na ovoj stranici.

Prilikom prijave morat ćete izabrati i jedan od spomenuta četiri nogometna kluba koji ćete onda predstavljati tijekom cijelog natjecanja. Svaki klub može imati čak 256 igrača pod svojim okriljem, što znači da će ukupni broj igrača koji se mogu prijaviti za ovo natjecanje biti čak 1024!

To možda zvuči kao mnogo, ali znajući koliko je FIFA popularna igra i gledajući da je glavna nagrada PlayStation 5 – da smo na vašem mjestu prijavili bismo se čim se prijave otvore. Moglo bi se to brzo popuniti. Uostalom, prijave će trajati samo do 22.10.

Nakon toga, od 30.10. kreće prva faza natjecanja. U njoj će se 256 igrača iz svakog kluba boriti međusobno – prvo kroz eliminacijske best of 1 dvoboje dok ne ostanu samo 32 najbolja igrača, a zatim kroz best of 3 natjecanje dok svaki klub ne dobije svojih 8 najboljih igrača. Tih 8 najboljih igrača potom će međusobno igrati za bodove dok svaki klub ne dobije dva najbolja igrača koji će predstavljati svoj klub u velikom finalu.

Pratite? E sada dolazi najzanimljiviji dio.

U finalnoj fazi natjecanja borit će se osam najboljih igrača Hrvatski Telekom e-Lige (po dva iz svakog kluba), a njima će se na finalu pridružiti po jedan profesionalni nogometaš iz kluba kojeg predstavljaju. Još nije otkriveno točno koji će profesionalni nogometaši zaigrati s esportašima u finalu, ali svakako će biti zanimljivo vidjeti kako se oni snalaze na virtualnim terenima. Jesu li im prsti vješti kao noge? Hoće li ih esportaši morati carryjati do pobjede?

Inače, igrat će se FUT u Fifi 21 na PlayStationu 4 putem Challengermode platforme, a sva komunikacija s igračima odvijat će se putem službenog Discorda lige.

Za detaljna pravila, više informacija općenito, ali i same prijave provjerite službenu stranicu natjecanja.

Označeno sa: ,

Komentari (7)

  • Uki123

    18.10.2020 - 16:27

    postoji li neka igrica u kojoj imaju zvezda partizan dinamo i ostale ekiupe iz ex/yu nebitno kad je izdata

    • Igor Belan

      @Uki123, 18.10.2020 - 23:31

      Imamo ti cijeli video o povijesti nogometnih igara i timova s ovih prostora u njima. Pa baci oko na to – LINK

    • Uki123

      @Igor Belan, 24.10.2020 - 13:49

      pogledao sam video hvala inace ja igram starije igrice s piratkih diskova tipa pes 2001 wining eleven na kompu iz 2015 s tastaturom bez 5 dugmica od 30hrk slova su izbrisala a okola polomila plastika i misem iz 2005 kojem neradi levi klik nemam novca za nista bolje takodjer imam monitor samsung syncmaster 793df koji menja bolje slike od roze zute plave crvene zelene i pustio je rdju dimi se i slika je pustila koroziju kao i sam komp koji se predgreva kao lud eto tako se prezivljava u mom selu na vhr planine u srbiji ja u doba korone ne mogu da pokrenem nista sem windows igrica jerse bojim da ce nesto crknuti a majstor kaze sacekaj da skroz crkne pa mi ga donesi

    • VEK1NG

      @Uki123, 18.10.2020 - 23:58

      Pored tih igara nabrojanih u videu, tu su i New Star Soccer i Football Manager serijali igara, mada je to drugačiji tip igara.

    • VEK1NG

      @Uki123, 19.10.2020 - 00:04

      Partizan, Zvezda i Dinamo su se više puta pojavljivali u PES igrama.Pojavljivali su se i u FIFA igrama, ali ređe.

  • CRO-3NinthJZ

    19.10.2020 - 00:03

    Ovo je jedina nada za Hajduk

  • Chimichangas

    19.10.2020 - 10:04

    Kako nać discord server za ovo natjecanje?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?